promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci izgató fehérneműben, Rubint Rella pedig apró bikiniben csábította el a követőket
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A külföldi sztárok közül Alexandra Daddario és Rita Ora mellei is reflektorfénybe kerültek.

Rubint Rellának az edzés az élete, szóval általában mindig bombaformában van. Melegszik az idő, jön a nyár, szóval egyre többet fogjuk látni fürdőruhában. Rella Magyarországot maga mögött hagyva (ugyebár itt még nincs túl jó idő) Cipruson kapcsolódott ki a vőlegényével, Novothny Somával.

Láthattok egy olyan fotót is, ahol Soma kezei a párja csodás fenekére kerülnek.

A Miss World Hungary 2018-as győztese, Szarvas Andrea is úgy döntött, hogy elkezdődhet végre a bikiniszezon.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, aki szép eredményt ért el a Való Világ 10-ben. Úgy döntött, hogy zenélni akar, amiben Kulcsár Edina párja, G.w.M volt a segítségére. Minden lehetőséget igyekszik megragadni, szóval még a pornózásba is belevágott, de elvileg csak webkamerás bemutatót tartott, és nem felnőtt filmben szerepelt.

Ahogy most nevei magát, Cedes önbizalma egyre nagyobb, és nem fél megmutatni magát Instagramon lenge öltözetben.

Sokak nagy kedvence, Cara Delevingne is levette a melltartóját egy reklám kedvéért. A színésznő- és modell még mindig csodásan néz ki.

Alexandra Daddario visszafogott képpel jelentkezett, de azért láthatják a rajongók bikiniben. Rita Ora már nem annyira, aki feszes bikiniben iszapot kent a testére.

Friss bemutatkozóként találkozhattatok egy koreai szépséggel is, akinek a fürdőruhás képei szabályosan felrobbantották az internetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás