promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea meztelen és izzadt, de a Bad Boys sztárja, valamint Hilary Duff is ledobott magáról minden ruhát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok volt a meztelen celeb ezen a héten, mivel Britney Spears is levetkőzött.

Andy Vajna özvegye nem akar lassítani – ahogy megérkezett a nyár, rengeteg fürdőruhás fotót zúdított a rajongóira, akik cserébe dobták is érte a sok-sok lájkot. Vajna Timea az Instagram-történetében mutatta meg, hogy mennyit barnult, de ehhez le kellett vennie a bikinijét. Nem pánikolt rá erre, és meg is tette.

A népszerű színésznőt, Hilary Duff-ot azonban a Womans Health magazin csábította rá arra, hogy levetkőzzön az egész világnak. Hihetetlen, hogy mennyire bombaformában van.

Sokak egyik kedvenc magyarországi rappere, Lil G egy sárga bikinivel kezdte a szezont. Laskai Lili Spanyolországban, Barcelona tengerpartján igyekezett kikapcsolni az agyát.

Itt Kendall Jenner volt a leginkább bevállalós, aki úgy döntött, hogy ledobja a bikinifelsőjét. Jennifer Fredin is egy afféle fürdőruha bemutatót tartott – ő először szerepelt a rovatunkban.

Már alig várjuk, hogy Demi Rose elérje a 20 milliós követőtábort, mert biztosan valami őrülten dögös képpel igyekszek majd meglepni a rajongókat. Persze nem kell félteni, mert így se pihent – az egyik ruhából csaknem kiestek a mellei.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita is előkerült, aki egy extrém fehérneműben mutatta meg magát.

A legtöbben ezen a héten a Bad Boys sztárjára, Gabrielle Unionra voltak kíváncsiak. Ő akárcsak Vajna Tímea vagy Hilary Duff, szintén meztelenül csobbant egyet a medencében.

Britney sem volt szívbajos, és a melleit a kezével, míg a lenti részt egy kis szivecskés szmájlival takarta el. Hihetetlen, hogy az énekesnő még mindig nem unja a forró képek posztolását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás