promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett sokkot kapott, erre nem volt felkészülve
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa a kamerák előtt kapott sokkot.

Ezen a héten is új részekkel folytatódik a Pénzt vagy éveket új évada. A hétfői adásban Demcsák Zsuzsa és Köllő Babett próbálja meg megtippelni vadidegen emberek életkorát, és igyekeznek megnyerni a 10 millió forintos fődíjat. Az adás előtt a TV2 közzétett néhány részletet: ezek közül az egyikben azt láthatjuk, hogy Babett olyan bókkal illette Kasza Tibit, hogy a műsorvezető kis híján elolvadt a nem várt, kedves szavak hallatán.

Egyúttal egy olyan dologra is fény derült Köllő Babett múltjával kapcsolatban, amit csak maroknyi ember tudhatott mind ez idáig, most viszont az egész ország tudomására jutott.

A második videóban pedig egy balul sikerült tippelés utáni jelenetet láthatunk, amiben a két játékos sokkot kapott a műsorvezető miatt. Kasza Tibi is rázendített egy olyan nótára, ami a popsimosásról szól, erre viszont Demcsák Zsuzsa és Köllő Babett egyáltalán nem voltak felkészülve.

„Nem értem, hogy a gyámügy ilyenkor miért nem jelentkezik”

- reagált a különleges performanszra Zsuzsa, mire Babett úgy fogalmazott, hogy

„ennek a fiúnak teljesen másra van már szüksége, mint fogmosó meg popsimosó dalra”.

Hogy Babett és Zsuzsa végül mennyi pénzt tudnak elvinni a TV2 stúdiójából, az a Pénzt vagy éveket hétfő esti adásában kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás