promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka elképesztő retro képétől mindenki visszaugrik az időben 20 évet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte rá se lehet ismerni Majkára, olyan sokat változott az utóbbi években.

Majoros Péter, azaz Majka számára igazán mozgalmas volt az utóbbi pár hét, hiszen a 12. évfordulójukat ünnepelték a csodaszép feleségével, Dundikával, illetve a rajongók legnagyobb bánatára különváltak Curtisszel. Az egyelőre még nem derült ki pontosan, hogy miért döntöttek így, de Majka továbbra is gőzerővel folytatja a koncertezést – közben pedig arra is jutott egy kis ideje, hogy beújítson magának egy vadiúj luxusverdát:

Érthető, ha esetleg a fent említett események hatására Majka mostanában egy kicsit nosztalgikusabb hangulatban van, hiszen az embernek néha kell egy kis visszatekintés a múltba, hogy jobban tudja értékelni azt, amije most van. Ő pedig nagyon hosszú utat tett meg idáig, hiszen egy jó dumával rendelkező, átlagos ózdi srácból az ország egyik legnagyobb sztárja lett belőle, hála a félelmet nem ismerő kitartásának.

Majka most bebizonyította, hogy egyáltalán nem felejtette el, hogy honnan jött, hiszen kirakott magáról egy sok-sok évvel ezelőtti, retro képet, amin még szinte suhancként láthatjuk őt egy CD-lejátszó, egy kupacnyi írható lemez és egy „ősrégi” CRT monitor előtt – ezzel a korhű összképpel pedig még a követőiből is kihozta a nosztalgiát, mivel nagyjából 20 esztendővel ezelőtt mindenkinek így nézett ki az asztala.

„100wattos CD, menő monitor, remek pajesz, világi szakáll. Sikerre voltam itèlve”

– írta Majka a felvételhez.

Még az is könnyen lehet, hogy ez a „100 wattos” CD-lejátszó volt az, amiben először pörögtek Majka első zenei demói, szóval már-már történelmi értékkel bírhat egyesek számára a kis ereklye.

Itt lehet megnézni Majka retro fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás