promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki melltartó nélkül a legértékesebb magyar focista, Szoboszlai Dominik bikavadító kedvese, Gécsek Fanni
Borítókép:  SportPoszt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki melltartó nélkül Gécsek Fanni.

A KPMG Football Benchmark korábbi jelentése szerint Szoboszlai Dominik a legértékesebb magyar focista. Szoboszlai értékét nem kevesebb, mint 34,7 millió euróra becsülték; őt követte akkor Willi Orbán 21,9 millió euróval, és Sallai Roland 17,4 millióval.

Szoboszlai Dominikra sokan irigykednek, hiszen rendkívül tehetséges labdarúgó, kiváló sportoló, aki jelenleg a Bundesligában szereplő RB Leipzig támadó középpályása. A focista októberben lesz még csak 22 éves, de már most elképesztő eredményeket ért el, emellett nagyon sok elismerő helyezést tudhat a magáénak. A The Guardian például 2017-ben a világ legtehetségesebb 17 éves futballistái közé sorolta, aztán 2019-ben a goal.com az 50 legtehetségesebb csodagyerek 21. helyére helyezte őt.

A fentiek csupán a jéghegy csúcsai voltak, ugyanis az UEFA 2020 elején a világ 50 legtehetségesebb focistája közé sorolta, ugyanebben az évben, októberben pedig bekerült a Golden Boy-díj legjobb 20 labdarúgója közé, ahol a 8. helyen végzett.

Szoboszlai Dominik a magánéletben is megfogta az Isten lábát, ugyanis boldog párkapcsolatban él 20 éves szerelmével, az elképesztően gyönyörű Gécsek Fannival. Fanni maga is sportoló, és szemmel láthatóan nagyon jól kiegészítik egymást Dominikkal. A fiatal nő közösségi oldalán nem találni olyan fotót, ami alatt nem lenne ott párja kommentje. Gécsek Fanni nemrég olyan képeket osztott meg magáról, amelyek egyszerre elegánsak és dögösek. Fanni ugyanis melltartó nélkül, egy gyönyörű fehér szettben látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás