promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó titokban férjhez ment, de szerelme lebuktatta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó boldogabb, mint valaha.

Úgy látszik, hogy a TV2-nél igen jól kezdődik az ősz, mert Szalai Vivien mellett Marsi Anikó is kimondta az igent. Annyi talán a különbség, hogy a Tények műsorvezetője nem nagy felhajtás közepette élte át életének nagy napját, hanem szűkkörben a családdal és a barátokkal.

Nem igazán meglepő ez a fajta visszafogottság és titokzatosság, hiszen már az eljegyzésről sem nagyon mesélt a 47 éves műsorvezetőnő, mivel elmondása szerint nem nagyon ízléses ilyen dolgokról beszélni. Annyit azonban még hozzátett a Tények riportjában, hogy Balatonfűzfő volt a helyszín, és kevesen voltak.

Bővebb részletet, hogy Anikó milyen esküvői ruhát viselt, hogy vajon meghívott-e kollégákat is, úgysem fogunk kapni; de van, amikor nincs is rá szükség.

Az örömhír kikotyogását azonban most a boldog férj, Gyarmati Gábor posztolta ki: karikagyűrűs kezek szerepelnek a fotón, az aláírásban pedig két hashtag, 09.09 és #MrandMrs. Ebből is érezhető, hogy mennyire büszke arra, hogy megtették ezt a lépést, és hogy mennyire boldog azért, mert az a nő lett a felesége, akit tényleg szeret.

Ahogy nézzük a feltöltött képet a közösségi média ezen felületén, arra jutunk, hogy a kevesebb néha tényleg több. Elég egy apróság, egy spontán pillanatkép és minden érzelmet képes átadni. Van, amikor szükségtelen mindent kitalálni és megtervezni, mert az egyszerűség lesz maga a csillogás. Nézzük a már férj és feleség közös képét, és elhisszük nekik, hogy kiegyensúlyozottság van köztük, hogy valóban megtalálták magukat egymásban.

„A kapcsolatunk Gáborral nem csupán a bizalmon, az őszinteségen, a humoron alapszik, hanem az érzelmi intelligencia is rendkívül fontos hozzávalója a szerelmünknek"

- mondta el az igazat Marsi Anikó a minap a Mokkában.

Az ősz meghozta a fontos döntések megtételét a TV2 falain belül. De vajon ki házasodik még össze titokban a celebek közül?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás