promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Opitz Barbi és Pap Dorci szenvedélyes villantásaira? Most újra elővettük őket
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarok közül Horváth Éva és Vasvári Vivien is nagyot villantott a héten.

Horváth Éva anno rengeteg címlapon ott virított, de ahogyan látszik, anyukaként sem vesztett sokat a vonzerejéből. Utóbbi időben ugyebár influenszerként tengeti a mindennapjait, és igyekszik bemutatni, milyen az életük Balin, ahová most visszatértek a családdal. Ott még bikinire lehet vetkőzni, így előtérbe kerültek az egykori modell keblei.

Vasvári Vivien csak egy időre hagyta el Magyarországot, és Mauritiuson nyaralt. Tengernyi kívánatos fotót töltött fel, amit a lenti cikkre kattintva meg is nézhettek.

Amióta felfedeztük a Baywatch egykori sztárját, azóta folyamatosan visszatérő vendég a válogatásban. Donna D'Errico tavasszal lesz 55 éves, és szereti hangoztatni, hogy ilyen idősen is csúcsformában van. Ezzel kár lenne vitatkozni, és a legfrissebb fotóján még a bugyija is bevág egy kicsit, amit a követők ki is szúrtak.

Pap Dorci miatt szintén érdemes körülnézni. Nosztalgiáztunk, és addig pörgettünk le az Instagram-oldalán, amíg meg nem találtuk a legdögösebb bikinis képeit.

Opitz Barbi igyekezett csak a zenélésre koncentrálni az utóbbi időszakban. Sajnos volt egy meztelen-videós botránya, amiről abszolút nem tehet, mert az exe szivárogtatta ki a felvételt, azonban most ismét rátalált a boldogság. Ez eljutott arra a pontra, hogy Opitz Barbi kezét nem olyan rég meg is kérte a kedvese. Az énekesnő még csak november végén lesz 23 éves, szóval az esküvő nem a közeljövőben lesz, plusz még elég friss is a kapcsolat. A magyar híresség nem igazán villantott mostanában, de mi nyarat idéztünk vele, és elővettük nektek a szenvedélyes bikinis fotóit.

Görög Zita közben egy kívánatos vörös melltartóban pózolt. Ő is igyekszik bizonyítani, hogy még nincsen túl a fénykorán.

Van még két kedvenc modellünk, aki mindig feltűnnek a rovatunkban. Az egyik Demi Rose, a másik pedig Mészáros Mercédesz, akit már Mercedes Blanche néven ismernek külföldön. Nehéz lenne eldönteni, hogy melyikük töltött fel izgatóbb képeket mostanában, így rátok bízzuk a döntést.

A legvégén bemutatkozott a Playboy új felfedezettje, Ritta Kelly, aki nem csak dögös modell, de még szoftvermérnök is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás