promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinson Budapesten járt, és mindössze 4 magyar szóval sikítórohamot okozott a rajongóinak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Alkonyat sztárja magyarul szólt a rajongóihoz, akik sikítással viszonozták a kedvességét.

Robert Pattinsont először a 2005-ös Harry Potter és a tűz serlege című filmben ismerhette meg a globális közönség, majd 2008-ban bemutatásra került a Stephenie Meyer sikerkönyve alapján készült Alkonyat, ami igazi szupersztárrá tette őt. Edward Cullenként rengeteg tinilány kedvence lett az Alkonyat-szériában, szinte megőrültek érte az emberek, az utóbbi években pedig sorra bizonyítja, hogy ő egy elképesztően tehetséges színész – a Batmanben is nagyot alkotott.

Az Alkonyat utolsó része 2012-ben jött ki, de abban az évben nem ez volt az egyetlen film, amiben Robert Pattinson szerepelt, ugyanis láthattuk őt egyebek között a Bel Ami - A szépfiú című történelmi drámában is, amit részben Magyarországon forgattak. Annak idején tömegestül csődültek a rajongók a budapesti forgatási helyszínekre, hiszen mindenki szerette volna látni élőben a világsztárt, aki egy nap sokak meglepetésére magyarul szólt hozzájuk:

„Köszönöm, hogy csendben voltatok!”

Robert Pattinson minden bizonnyal azért volt hálás, mert a rajongói visszafogták magukat, és hagyták dolgozni a stábot, nem kiabálgattak be neki a forgatáson, hogy kapjanak egy kis figyelmet tőle. Valószínűleg ezért érezte úgy a híresség, hogy köszönetet kell mondania nekik. Nem csoda, hogy a magyar szavai hallatán mondhatni sikítórohamot kaptak a hazai rajongói, hiszen jó eséllyel álmukban sem gondolták volna, hogy egyszer az anyanyelvünkön szólal meg.

A Bel Ami - A szépfiú végül nem lett kifejezetten sikeres, pedig Robert Pattinson mellett Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és Christina Ricci is szerepelt benne – de semmiképp sem baj, hogy elkészült, mivel ennek köszönhetően hallhatták magyarul beszélni a színészt a rajongói, és erről 2010-ben felvétel is készült Budapesten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás