promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zavarba ejtő felvétel került ki ByeAlexről, egészen félelmetes a látvány
Borítókép:  youtube.com/LélekKözösség Peller Mariannal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg a rémálmainkban fog visszaköszönni ez a kép ByeAlexről.

ByeAlex még 2013-ban, a „Kedvesem” című, kedves kis nótával robbant be a köztudatba, manapság pedig ő a magyar média, illetve zeneipar egyik legsikeresebb, megkerülhetetlen alakja. Ez valószínűleg egyebek között annak köszönhető, hogy folyamatosan ontja magából a slágereket, az X-Faktor mentoraként is maradandót alkot a tévében, és még a stílusa is olyan különleges/megosztó, hogy egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Akik követik ByeAlexet TikTokon vagy Instagramon, azok pontosan tudják, hogy milyen jó humora van, és az előítéletekkel ellentétben egyáltalán nem veszi túlzottan komolyan magát. Ezt most ismét bebizonyította, ugyanis egy olyan felvételt osztott meg, amit a legtöbben valószínűleg örökre megsemmisítenének, és még az emlékét is próbálnák elfelejteni egy életre – de ő inkább büszkén megmutatta.

ByeAlex a minap Debrecenben adott egy fergeteges koncertet a bandájával, a fellépésen pedig készült róla egy egészen félelmetes kép, amin már-már groteszk, túlvilági, furcsa feje van az énekesnek – vagyis egy elég érdekes pillanatban elkapott felvételről van szó.

„Van, hogy a koncerteken egy időre zombivá alakulok. A fotósunknak épp sikerült megörökítenie a pillanatot”

– kommentálta a rémálmokat okozó, de közben azért mégis egészen vicces fotót ByeAlex.

A rajongói persze nagyot nevettek a felkavaró/poénos képen, bár volt, aki megjegyezte, hogy este nem fog tudni aludni tőle. ByeAlexnek annyira bejött a zombis pillanatkép, hogy még Instagramon is lecserélte rá a profilképét, szóval biztos, hogy neki is nagyon tetszik – itt lehet megnézni, de persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás