promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger úgy utálta az édesapját, hogy még a temetésére se ment el
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger szinte egyedül csak az édesanyját szerette a családból.

Arnold Schwarzeneggernek sikerült a lehetetlen, és egy apró, osztrák városkából Hollywood legnagyobb szupersztárja lett, de előtte persze meghódította a testépítés világát is. Az évek, évtizedek alatt az elhivatottságának, akaraterejének köszönhetően gyakorlatilag mindent elért, amit szeretett volna – és ebben közrejátszott az is, hogy folyton égett benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa az édesapjának, hogy ő igenis ér valamit.

Elég keserű volt a gyerekkora Arnold Schwarzeneggernek, ugyanis az édesapja nagyon rosszul bánt vele, bántalmazta őt, lenézte, és érezhetően a bátyja volt a kedvence. Ez motiválta Arnie-t abban, hogy kitörjön onnan, és Hollywoodban próbáljon szerencsét, utána pedig többé szinte vissza se nézett se az apjára, se a testvérére – sőt, annyira rosszban voltak, hogy egyikük temetésére se ment el.

Arnold Schwarzenegger a családjából egyedül az édesanyjában, Aureliában talált szövetségesre, éppen ezért érthető módon nagyon közel álltak egymáshoz – 1998-ban, 76 évesen hunyt el, a világsztár pedig azóta is gyászolja őt, hiszen hatalmas űrt hagyott maga után a szívében.

Nemrég meg is osztott Arnold Schwarzenegger egy különleges, régi felvételt az édesanyjáról, aki a képen éppen a karácsonyfa mellett áll, nagy mosollyal az arcán. Ráadásul nem akármilyen díszek vannak a fán, ugyanis Arnie elárulta, hogy valódi, égő gyertyák voltak rajta annak idején – ezt manapság biztos, hogy sokan nagyon veszélyesnek tartják, de régebben ez bevett szokás volt.

Itt lehet megnézni a fotót Arnold Schwarzenegger szeretett édesanyjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás