promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztették a nőt, hogy megcsalják, ami utána történt, brutális
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég sok oka lehet annak, hogy valaki úgy dönt, tovább nem szándékozik a monogámiával bonyolítani - vagy éppen egyhangúvá tenni - életét, így történt ez az alábbi fordulatos történetben is. 

Nem teljesen véletlenül buktatta le exét, miközben a férfi megcsalta - számolt be az esetről a Buzzfed egyik olvasója. A helyzet ugyanis úgy alakult, hogy történetünk főhősnőjét valaki levélben éretsítette arról, hogy élete éppen akkor aktuális szerelme megcsalja. 

"Egy nap kaptam egy névtelen levelet, amelyben az állt, hogy a pasim, akivel hét éve együtt vagyunk, egy másik nővel találkozik. Ez a levél állítólag a másik nő barátjától származott, akivel szintén összejártak"

- részletezi az eseményt az anonim posztoló. A történet természetesen azzal folytatódik, hogy amikor a nő szembesítette a szerelmét a tényekkel, a férfi tagadott, azoban Anonymus úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot.

"Megnéztem az e-mailjeit, és láttam, hogy másik nővel chatelget. Ebből megtudtam azt is, hogy öt évig csalt folyamatosan három különböző nővel. Nem is értettem ezen a ponton, hogy miért is vesződik azzal, hogy párkapcsolatban éljen"

-összegzett a mesélő. A Buzzfeed egyébként a téma kapcsán megkeresett egy szakértőt is, aki arról beszélt, hogy a megcsalásnak elég sokféle oka lehet. 

Gary W. Lewandowski a Monmouth Egyetem pszichológia professzora rámutatott, a megcsalás az egyik legnagyobb félemük lehet a párkapcsolatban élőknek, ugyanis a hűtlenség, illetve a bizalom teljes értékű megsértése, amely gyakran rosszabb lehet egy sima szakításnál is. Hozzátette, hogy a megcsalásnak számos oka lehet, de az egyik legszembetűnőbb az, hogy valamelyik fél nem érzi úgy, hogy jelenlegi kapcsolata megfelel az igényeinek. Ezek lehetnek szexuális, intellektuális, érzelmi vagy személyes fejlődési igények - fűzte hozzá a pszichológus. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás