promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien görögdinnye alakú műmellei lyukas ruhában még az újévi tűzijátéknál is nagyobbat dörrennek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország elsőszámú luxusfelesége stílszerűen köszöntötte az újévet.

Vasvári Vivien, a 2017-es magyar reality, a Feleségek luxuskivitelben sztárja Horváth Évához hasonlóan Balin tengeti a mindennapjait. Élményeiről sűrűn beszámol közösségi média oldalain, Instagramját például döbbenetes, de több mint 831 ezren követik.

A 32 éves szőke szépség két gyermek édesanyja, azonban az alakja elképesztőbb és formásabb, mint valaha. Szinte bármilyen szettben jól mutat Vivien - ezt a tényt nem is titkolja el követői elől -, most azonban úgy döntött, a 2023-as év beköszöntét egy felettébb szívdöglesztő, vérvörös és lyukacsos darabbal ünnepli meg.

Vasvári Vivient egyébként nem sűrűn látjuk manapság tévés, vagy bármilyen produkciókban, azonban még így is olyan hírességeket taszít maga mögé követettségben, mint Tóth Andi vagy Tóth Gabi. Rendre felmerül a kérdés Insta-oldalával kapcsolatban, hogy vajon vásárolt követőkről van-e szó, vagy ténylegesen ennyien kíváncsiak a bombázó alakjára. 

A celebritás mindennapjai a közösségi média felületei alapján csupa móka és kacagás, hercegnők életét éli az egykori TV2-luxusfeleség. Instagramja gyakorlatilag kétféle tartalomra épül: gyermekével készít közös fotókat, illetve tökéletes alakját villantja meg. Aki a kettő közül bármelyik okból követi be a közszereplőt, garantáltan nem fogja csalódás érni.

Van ám ott azonban még, ahonnan ez jött, pár napja gömbölyded fenekét is kidomborította Vivien.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás