promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi Cinthya Dictator igazi neve? Több százezer magyar fog belepirulni, ha ezt megtudja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg azért nem tudtad, merthogy sosem kerestél rá.

Hogy valaki a művész- vagy színészvilágban nem a saját nevével kerül be a köztudatba, az nagyon megszokott jelenség a sztár- és celebvilágban, tényleg nagyon messzire mehetnénk, hogy ha azt akarnánk megtudni, hogy kinek mi az igazi neve valójában. Már a legelején rá kellene jönnünk, hogy igazából egy rakás sztárnak van harmadik neve is, amelyeket nem is tudunk. Például Ben Affleck igazi neve valójában az, hogy Ben Affleck, ám van egy harmadik középső neve is, ami viszont elképesztően izgalmas kérdéseket vet fel, hiszen magyar származású. Meghozzá az, hogy Géza. A névadás mögött edig egy elképesztően jó családi sztori feszül, amelyről korábban mi is beszámoltunk nektek:

De nemcsak a külföldi sztároknál szokás a különnév adása, a valódi név háttárbe szorítása, hanem van ennek bizony magyar hagyománya is, az ój nevek mögött pedig igazán érdekes sztorik állhatnak néha, akár egy család története is, mint például Schobert Norbinál.

De mi van például Cinthya Dictatorral?

Valószínűleg nagyon sokan ismerik Magyarországon Cinthya Dictatort, akit korábban nagyon sokáig Varga Viktor oldalán láthattunk, majd később a nemrégiben Majkával nagysikerű számot készítő Molnár Tamás lett a kedvese, aki később el is jegyezte őt. Cinthya Dictator egy igazán feltűnő jelenség, aki színes egyéniségével mindig tud valami meglepetést okozni, ő nem úgy áll az egyes kihívásokhoz, mint mások. Az ismert fotós és designer nagyon sokszor igen kemény támadásokat kapott az online térben, főleg a testalkata miatt.

De mi is az igazi neve?

Gombos Cintia Mercédesz néven született, a Cinthya Dictator csak művésznév.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás