promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim kép bukkant fel Ördög Nóráról, így csak a férje láthatja őt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra egy elég bevállalós fotóval lepte meg a követőit.

A TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ördög Nóra már hosszú évek óta szinte folyamatosan a képernyőn van, a közönség pedig az eddigi visszajelzések alapján nagyon kedveli őt, hiszen mindig profi munkát végez, a szépségével pedig egyenesen beragyogja a nézők nappaliját – nem meglepő, hogy amikor csábító képet rak ki magáról a híresség, akkor szinte egyből felrobbantja az Instagramot.

Ördög Nóra sokak szerint Magyarország egyik leggyönyörűbb műsorvezetője, ezzel pedig nehezen lehetne vitatkozni, hiszen ő valóban csodaszép, rengeteg műsort felforrósított már a csábító kinézetével. A 41 éves hírességnek most újra sikerült felperzselnie a közösségi oldalát egy igazán vadító fotóval, ami után egészen határozottan kijelenthetjük, hogy a sztárfotósként ismert férje, Nánási Pál nagyon szerencsés férfi.

Ördög Nóra melltartóra vetkőzött, és közben felhívta a figyelmet egy nőnapi nyereményjátékra is – bár a legtöbben valószínűleg egyáltalán nem jutottak el odáig, hogy elolvassák a poszthoz tartozó szöveget, hiszen lehengerlő látványt nyújt a fehérneműs műsorvezető, aki ezen a felvételen is csak úgy ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet és határozottságot.

A rajongók persze nagyon örültek Ördög Nóra intim képének, hiszen nagyon-nagyon ritkán láthatjuk őt így – sőt, alapjában véve csupán a szeretett férje, Nánási Pál az, aki nap mint nap ebben a csodás látványban gyönyörködhet, szóval igazán szerencsések a híresség követői.

Itt lehet megnézni Ördög Nóra legújabb, brutálszexi fotóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás