promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő botrány a királyi családban: III. Károly kegyetlen döntésével sokkolta a családtagokat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét áll a bál a brit királyi családban. Az új uralkodó most tényleg mindenkit magára haragított. Mit szólna ehhez szegény II. Erzsébet?

A brit királyi család egyre gyarapodó botránygyűjteményével lassan önmagában is képes lesz megtölteni a szigetországi lapokat. Szegény II. Erzsébet királynő valószínűleg legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy ez vár szeretett és nemes hagyományira büszke családjára. Az utódokat nagyon úgy tűnik, hogy a kikezdhetetlen hírnév helyett egészen más kérdések foglalkoztatják.

Meg sem tudjuk számolni, hány botrány rázta már meg a királyi famíliát az elmúlt években, de a történet még mindig nem ért véget. Az ügyeletes fekete bárány szerepében most Harry herceget és Meghant követően ismét egy régi jó ismerős tűnik fel, a koronázására készülő III. Károly testvére, András herceg. Régi, feketeöves botrányhőst tisztelhetünk a személyében, aki már megszámlálhatatlanul sok álmatlan éjszakát okozott családjának és most ismét tett róla, hogy az újságok címoldalára kerüljön. Igaz, a Mint cikke szerint most éppen egy könyörtelen igazságtalanság áldozataként próbálja beállítani magát ez a szegény, jobb sorsa érdemes férfiú.

András nagyon huncut ember hírében áll, akinek korábban egy kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatás vádjával kellett szembenéznie. Hatalmas botrány kerekedett az ügyből, bár a jó herceg természetesen mindent tagadott. Állítólag még arra sem emlékezett, hogy valaha is találkozott volna a fiatal hölggyel, Virginia Roberts Guiffre-val. Mindenesetre biztos, ami biztos alapon, még a tavalyi év során sikerült peren kívül megegyezniük, így megúszta a kellemetlen bírósági hercehurcát. Az uralkodói sarj kálváriája azonban itt még nem ért véget.

II. Erzsébet királynő halálát követően hatalmas vagyont hagyott örökül a leszármazottakra, azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy nem mindenki fogja megkapni remélt örökségét. András herceg volt az a Marca írása alapján, aki a médián keresztül tudatta a világgal vígasztalhatatlan bánatát, amit Károly kegyetlensége miatt érez, elmondása szerint ugyanis egyetlen fontot sem kapott még az őt jogosan megillető pénzből. Lassan már a napi megélhetése is veszélyben lesz, ráadásul a szívtelennek titulált uralkodó még jól bevált indiai csodadoktorát sem hajlandó kifizetni. Mi lesz így az élet által meggyötört herceggel?

A királynő öröksége igen tetemes, a pletykák szerint mintegy 650 millió fontos, azaz jelenlegi árfolyamon számolva 291,7 milliárd forintos összegről beszélhetünk, azonban az uralkodói család nincs abban a helyzetben, hogy elherdálják az örökségüket és ezt Károly nagyon jól tudja.

Éppen ezért próbálja óvni a vagyont és vigyázni arra, hogy egyes rokonok nehogy felelőtlenül feléljék azt. Azt pedig, hogy közben lesznek, akik zsugorinak, vagy kegyetlennek gondolják, valahogy csak fel fogja tudni dolgozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás