promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek keblei a naplementében sütkéreztek, Curtis barátnője pedig kívánatosan díszelgett a budapesti éjszakában - válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Salma Hayek és Curtis párja után érkezik a szőke szépség, Vanessa Liebe, aki a melltartójától is szeret megszabadulni.

Az 56 éves mexikói-amerikai színésznő, Salma Hayek mindig is a természetes szépségek közé tartozott. A hírességnek a színházzal, és szappanoperákkal indult el a színésznői karrierje, de később a mexikói származású Robert Rodrígueznek hála Hollywood is rátalált. Tény és való, hogy ennyi idősen is bombaformában van, és jó néhány évet letagadhat a korából. Elég megnézni egy friss fotón, hogy mennyire fiatalos, a dekoltázsa pedig észveszejtő. Salma Hayek pikáns domborulatai vizesen, a naplementében sütkéreztek. Videó is van hozzá, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Curtis és Barnai Judit között voltak hullámvölgyek, és anno fel is röppentek pletykák, hogy szakítottak. Nos, a szépséges sportoló és a rapper továbbra is száz százalékosan kitartanak egymás mellett. Ez jól bizonyítja, hogy azóta is bőven osztotanak meg közös képeket az Isntagram-oldalukon. Barnai Judit persze elő szokta venni a vadmacska énjét olykor, és most is így vágott bele a budapesti éjszakában egy őrjítő szettben. Azért elővettük nektek pár bikinis képet is.

Végül érkezzen zárásként a szőke szépség, Vanessa Liebe. A német lány állatorvosi asszisztens, és közben igyekszik kiélvezni az élet minden pillanatát. Néha persze előkerül a bevállalós énje fürdőruhában a követői nagy örömére.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Opitz Barbi és a csodás Fresh Viki után jön egy dögös argentin gamer lány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás