promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy altesti műtéttel ér fel a párommal való szeretkezés, akkora kolbásszal áldotta meg az ég
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szia Csemegeubis lány! Olvastam a leveledet és szeretném elmondani, hogy bármikor szívesen cserélnék a problémáddal! Nálunk is az intim méret okoz feszültséget, csak éppen az ellenkezője annak, ami téged zavar.

Ákossal teljesen átlagos párnak nézünk ki, pedig a szexuális életünk romokban hever. Én viszonylag hamar szembesültem a méreteivel, ám az elején ez nemhogy megrettentett, hanem kifejezetten imponált. Maradva az élelmiszer boltos példánál, nagyjából egy sörösdobozt kellene elképzelnetek, ha kontextusba akarjátok helyezni, hogy miről is beszélünk.

A kapcsolatunk kezdetén még valahogy sikerült áthidalnunk a méretbeli akadályokat. Tudjátok, az a nászutasfázis, amikor megőrültök a másikért, és legszívesebben állandóan csak egymás testével foglalkoznátok. Viszont telt az idő, jöttek a hétköznapok, a szerelem nem múlt el, de azért már meg kell dolgozni azért, hogy minőségi intimitás legyen közöttünk. De Ákos ezen kevésbé akar dolgozni. Meg is értem, mire ellazulnék annyira, hogy magamba tudjam fogadni, annyi időt egy átlagos ember nem tud a szeretkezésre szánni, így viszont három forgatókönyve van az esténknek:

Vagy összeszorítom a fogam és valahogy elviselem a dolgot, ami egyre nehezebb, vagy rászánjuk azt a plusz fél órát az előjátékra, vagy pedig inkább hagyjuk az egészet és megnézünk egy filmet.

Sajnos legtöbbször az utóbbi mellett döntünk, már már kimondatlanul. Sajnos én szinte semmilyen módon nem tudok neki örömet szerezni, mert egyszerűen szó szerint nincs olyan nyílás a testemen, ahová gond nélkül beférne, így nem csak a szeretkezés hiányzik a repertoárból én pedig úgy, hogy nem tudom neki viszonozni, nem szeretnék kérni semmit a saját örömömmel kapcsolatban.

Próbáltunk már erről többször beszélni, dehát mit tehetnénk? Míg kis méret esetén vannak alternatív megoldások, arra semmi megoldás nincs, hogy valahogyan kisebbítsük. Óvszert természetesen esélytelen kapni rá, így a fogamzásgátlót is emiatt kezdtem el szedni, aminek szintén nem örültem.

Azt mondja, hogy az előző barátnőinél ez nem jelentett problémát, sőt, kifejezetten élvezték, ahogy kitöltötte őket, ezáltal csak még inkább kisebbségi érzésem van. Emiatt én még rosszabbul érzem magam, mintha nőként teljes kudarcot vallottam volna.

Teljesen tanácstalan vagyok. Nézegettem gyakorlatokat, amikkel edzhetném a lenti izmokat, de bármilyen egyéb ötletet és tippet szívesen fogadok. Ti mit csinálnátok a helyemben? Azt érzem, hogy hetek kérdése és szétmegyünk. Összességében, bármit megadnék azért, hogy a barátomnak 3-6 centis csemegeuborkája legyen, a sörös doboz helyett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás