promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő helyen hunyt el Tina Turner, akinek még a beceneve is legendás volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rock Nagyi volt az egyik legnagyobb élő amerikai énekesnő.

Hosszú éveken át tartó betegsége után ma saját otthonában hunyt el a Rock Nagyi, azaz Tina Turner. Az Anna Mae Bullock néven született énekesnő természetesen az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot, Tenesse államban. Azonban már jó ideje Svájcban élt, és mg az állampolgárságot is megkapta. Élete utolsó szakaszát alpesi otthonában, Küsnachtban élte le, már jócskán megromlott egészségi állapotában. A hivatalos közlemény szerint békésen hagyta el a világot, és lépett be az örökemlékű zenészek táborába.

A legendás rock és popslágerek gyárosaként számontartott Tina Turner 83 évet élt meg a Földön, és sorsa talán olyannyira hányattatott volt, hogy valóban csodálkozhatunk szép kort megélt sorsán.

Már gyermekként nehéz élet jutott számára, lévén sem édesanyjától, sem édesapjától nem kapott igaz szeretetet. Előbbi számára nem várt gyermek volt, utóbbi iszákosként gyakran volt vele erőszakos. A viktimizálódás pedig végigkísérte a Rock Királynőjének életét, ugyanis első férjéve, Ike-kal is bántalmazó kapcsolatban senyvedett.

Tina jó ideje visszavonultan élt, a rák még az előző évtizedben megtámadta szervezetét. A bélrák belülről sorvasztotta, ez pedig a korábbi évtizedek erőteljes drog-, és alkoholfüggőségével szintén hozzájárult veséi pusztulásához. 2017-ben transzplantációra is szüksége volt élete meghosszabbításához. Emléke örök.

Nyugodjon békében!

Talán legnagyobb és legismertebb slágerével búcsúzunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás