promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a magyar topmodell, Palvin Barbara
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a bejelentés alapjaiban változtathatja meg Palvin Barbara életét.

Valóban hatalmas bejelentést tett a magyarok kedvenc sztármodellje, a mindig kislányos mosolyokat eleresztő Palvin Barbara. Az idén 30. életévét betöltő divatbemutatós kedvenc már majd másfél évtizede állt a nemzetközileg is elismert IMG modell-ügynökség szolgálatában. Azonban a hírek szerint mind a modell, mind a környezete elégedetlen volt a cég Barbihoz való hozzáállásával.

Ennek most vége, ugyanis Palvin kisasszony a saját Instagram-fiókján keresztül jelentette be: csatlakozik a Ford Models-hez, amely az egész világ talán legpatinásabb cége a területen. 

A kékszemű szépség máris munkába fog állni a közeljövőben a Fordnál. Sőt, a pletykák szerint a 77 éves divatcég máris a frontemberének szánja a tapasztalt magyar lányt. Szóval már most várhatjuk, hogy több híres divatmagazinnál is a címlapon fog kikötni, ahogy tette azt az elmúlt években is a saját erejéből. Barbara korábban megfordult olyan újságok borítóján, mint az Elle, a Glamour, a Vogue vagy a főleg a tengerentúlon népszerű Harper"s Bazaar. Azt nem tudjuk, hogy a Ford ügynökségi munkája miatt kell-e költöznie hősnőnknek, mert a cégnek New Yorkban van a központja, de vannak irodái Los Angeles-ben, Chicagoban, Miamiban, illetve Párizsban is. 

Magyarországon az utóbbi időben kétszer foglalkozott igazán a sajtó Barbival. Még tavaly év végén derült ki, hogy körülbelül mekkora vagyonnal rendelkezik. Az okosok ugyanis kiszámolták, hogy körülbelül 6 millió dollár lehet a számláján. Erre a felvetésre szerencsére nagyon okosan nem reagált semmit. A másik hírértékű dolog az eljegyzése volt. A már évek óta barátjának számító Dylan Sprouse megkérte a kezét. Az amerikai színésszel egyébként hatalmas harmóniában élnek, együtt szoktak még videós vlogot is csinálni a Youtube-ra a mindennapjaikról. 

A Ford-bejelentő videó:

Korábbi pár emlékezetes villantása:

[[pal3]]]

[[pal5]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás