promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi megtámadása lehet az utolsó csepp a pohárban – megszólalt az egyik ismerőse mit kellene tennie
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbiért már az édesapja is aggódik, az egyik ismerőse szerint pedig a támadás lehet az utolsó csepp a pohárban.

Nincs megállás, és konkrétan Opitz Barbi nevével van tele a bulvársajtó mostanában. Az énekesnő igyekezett tisztázni mindent, miután kibékültek a párjával. Az előadó elmondta, hogy az elrablási ügy egy félreértésen alapult, csak ezt mindenki megpróbálta kiforgatni, és a legrosszabbat belelátni.

Persze Opitz Barbi mostanság Instagramon is igyekszik megmutatni, hogy dúl közte és Albert között a szerelem. Nincs könnyű helyzetben az énekesnő és a barátja, mivel elvileg a család, valamint a barátok is ellenzik ezt a kapcsolatot.

Opitz Barbi továbbra is azt állítja, hogy nincs bántalmazó kapcsolatban, és ennek igyekszik is minél erőteljesebben hangot adni. Később bekerült a képbe az énekesnő édesapja, aki békejobbot nyújtott a párnak, és arra kérte őket, hogy menjenek haza, és beszéljék meg a dolgot. Választ nem kapott, és az apa így már három hónapja nem tudott beszélni a lányával.

Így ő is valószínűleg a sajtóból értesült róla, hogy a kislányát megtámadták. A Bors számolt be róla, hogy egy hatfős társaság kötött bele Opitz Barbiba és a vele lévő Einwiller Gregorba. Még életveszélyes fenyegetéseket is kaptak, hogy nem fogják élve elhagyni a plázát. Az énekesnőt leköpték, megtépték a haját, és a dulakodásban a körme is felszakadt. Végül a biztonsági szolgálatnak kellett őket kimenekíteni.

Így nem csoda, hogy Opitz Barbi édesapja még jobban félti a lányát. Azt nyilatkozta, hogy akik ezt tették, azoknak nincsen lelkük. Az előadó egyik régi ismerőse is arról beszélt, hogy most el kellene menekülnie kicsit a hírességnek a világ elől.

„Már nagyon rég nem beszéltem Barbival, de azért követem néha a sajtóban, mi történik vele. Ez a támadás az utolsó csepp a pohárban. Ő érzékeny lelkű, biztosan nagyon megviselte az utóbbi időszak. Tanácsot eddig sem adtam neki, de szerintem most tényleg haza kellene mennie, és elvonulni a világtól egy időre. Pihenésre, feltöltődésre lenne szüksége, és nyugodt környezetre, ami nem hiszem, hogy most megvan körülötte”

- mondta egy neve elhallgatását kérő ismerőse.

Einwiller Gregort közben az lepte meg, hogy senki sem avatkozott közbe, csak körbeálltak, és nézték a dulakodást. Szerinte az emberek ismét leszerepeltek. Opitz Barbinak nem volt könnyű ez az időszak, de a mostani esetet valószínűleg nagyon nehezen fogja kiheverni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás