promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz ágyba akarta vinni Baukó Évát, és később ebből őrületes háború lett köztük
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno még egy csók is elcsattant Alekosz és Baukó Éva között.

Nem sokan gondolták volna, hogy a Való Világnak lesz még tizenegyedik szériája is. Ugyebár ezt VV Kriszti nyerte meg idén. Bár sokak szerint kicsit gyengére sikerült ez az évad, ettől függetlenül mindenkinek megvolt a maga kedvence a végén. Bár a semlegesek sokan úgy voltak vele, hogy mindegy, csak ne VV Melina nyerjen.

Az azonban már a távoli múlt, amikor VV Alekosz feltűnt az akkor még RTL Klub képernyőjén, és a stílusával levette a lábáról fél Magyarországot. Az egykori reality hős mondhatni óriásit robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Sokak szerint ez volt az egyik legjobb évad.

Baukó Éva a Való Világ 4. részében ugyanúgy 165 napot töltött az RTL luxusbörtönében, mint Alekosz, de csak a harmadik helyett tudta megszerezni. Ugyebár a műsorban kezdett el kialakulni a barátságuk, de az évek során ez gyökeres fordulatot vett.

Alekosz hamarosan vissza fog térni a képernyőre, mivel versenyzőként volt jelen az Ázsia Expresszben. A TV2 műsora körül nagy a titkolózás, és a celebek ugyebár nem is oszthatnak meg semmit arról, hogyan alakul majd ez a szezon. Az elején persze még voltak olyan hírek, hogy Alekosz nagyot balhézott a hotelben, ahol elszállásolták.

Nem rég kiderült, hogy az Ázsia Expresszben Baukó Éva és Alekosz közösen versenyeztek volna, de előbbi ezt semmiképpen sem vállalta.

„Az utolsó szereplésem vele a Vacsorakirály című műsorban volt, ahol undorítóan viselkedett velem... még most is folytatta, már aláírt szerződésem volt, és 2 nap múlva felhívtam mindenkit, hogy tuti nem megyek ezzel az emberrel!!! Sajnálom, hogy ennyire nárcisztikus, önimádó, megbánást nem tanúsító, véleményem szerint szociopata jellemvonásokkal rendelkező ember...”

- írta anno Baukó Redditen.

Alekosznak és Baukó Évának valóban volt pár igazán nagy balhéja a Vacsorakirályban. Emlékezetes jelenet, amikor Alekosz épp Sánta Juliskának bókolt, de Baukó Éva megjegyezte, hogy barátjáról köztudott, hogy szeret udvarolgatni a lányoknak. Ebből a beszélgetésből vita, majd féltékenységi jelenet kerekedett. Végül pedig Éva alaposan odaszúrt Alekosznak egy mondttal:

„Neked az a bajod, hogy te nem kaphattál meg engem”

- mondta a celeb a műsorban, a többiek pedig páholyból figyelték a balhét.

Baukó Éva múltkor is kiemelte, hogy Alekosz azért ilyen bunkó, mert a Való Világ 4 bronzérmese sosem feküdt le vele.

Anno pedig még egy cuki csók is elcsattant köztük a TV2 egy másik műsorában, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás