promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi pucsítva leleplezte le az intim tetkóját, és ehhez a melltartóját is az ágy alá dobta
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófiról anno igazán bevállalós fotósorozatot közölt le a CKM.

Szabó Zsófi továbbra is igyekszik nagykanállal falni az életet, amit jól is tesz. A műsorvezető teljesen helyrerázódott, miután ő és Shane Tusup szakítottak, és nem zavarja, ha még nem kopogtat be az ajtaján az a bizonyos Nagy Ő.

A jegyességüket állítólag azért bontották fel, mert Shane Tusup vállalhatatlanul viselkedett, és eluralkodott rajta az agresszió. Ezt Szabó Zsófi igyekezett is tisztázni:

„Soha nem emeltem kezet egyik párkapcsolatomban sem a másik félre. Nem bántottam egyik páromat sem, és nem éltem vissza a fizikai fölényemmel”

- írta Tusup, aki nem tagadta, hogy rátalált a szerelem.

A bulvármédia már Szabó Zsófit is szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk. A Reggeli műsorvezetője mostanában igazán szenvedélyes képeket osztott meg magáról, és sok olaszországi villantással gerjesztette be az embereket, de Cipruson is megmutatta a bombasztikus testét a követőinek.

A műsorvezető azt is elismerte, hogy nagyon elégedett az életével. Szereti magát anyaként, műsorvezetőként, a sport pedig továbbra is az élete része. Az önbizalma kezd visszatérni arra a szintre, mint amilyen régen is volt.

Szabó Zsófi még az év elején kijelentette, hogy idén véletlenül sem lesz szerelmes, így az ismerkedés helyett magára, valamint a kisfiára koncentrál. Úgy néz ki most tényleg boldog szingliként.

Sokan nem tudják, de Szabó Zsófi anno a CKM magazinban vetkőzött le. Anno még Betty Tanakist alakította a Jóban rosszban című szappanoperában. Ide kattintva tudjátok megnézni az Origo fotóján, hogyan fedte fel az akkori intim tetoválását a feneke fölött. Ez a típus igazán népszerű volt az akkori években.

Ide kattintva azt is lehet látni, hogyan nézett ki az akkori címlap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás