promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: valami egészen botrányos kezd kibontakozni Meghan Markle körül - innen már nincs visszaút
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokáig úgy tűnt, hogy kiválásával a pár egyre népszerűbb az amerikai közösségben. Most ez a tendencia megfordulni látszik.

Régen, amikor még színésznő volt, Meghan Markle gyakran írt a The Tig nevű blogjában azokról a csoportokról, akiket a "legközelebbi barátainak" nevezett. Voltak közöttük lelki társak, mások hírességek voltak, akikkel showbizniszbéli eseményeken és bulikon találkozott. Azóta is biztos ominózus a lista és valószínűleg Taylor Swifttel gazdagodott

Az elmúlt időszakban arról cikkeztünk, hogy Harry herceg is látványosan jól érezte magát családja és felesége nélkül. (Bár szerintünk az is nagyon furcsa, ha valaki nem tud elszakadni a családjától.) Mióta lemondtak a királyi kötelezettségeikről és Amerikába költöztek, mindent megtesznek az emberek figyelmének felkeltése érdekében.

Ez a viselkedésük egyértelműen nem nyeri el az emberek tetszését, és az elmúlt évek során nem csak Angliában, hanem Amerikában is jelentősen csökkent a népszerűségük. Meghan igyekszik nagyon felszabadultnak mutatkozni és keresi azokat a lehetőségeket, ahol jól érezheti magát. Így volt ez Taylor Swift legutóbbi Los Angeles-i koncertjén is, ahol váratlanul felbukkant és hatalmasat bulizott

A hercegné Harry nélkül töltötte az éjszakát barátnőjével, Lucy Fraserrel, és a szemtanúk szerint egyáltalán nem fogta vissza magát - írta a dailymail.com. Egy névtelenséget kérő forrás szerint Meghan azonnal felugrott, amikor Taylor Swift elkezdte énekelni a "You Belong To Me" című számát, és percekig ugrált és táncolt.

Természetesen az emberek azonnal elkezdtek találgatni. Mivel Meghan Harry társaságában soha nem engedheti meg magának, hogy ennyire felszabadultan viselkedjen, sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a sussexi hercegné nem boldog a házasságában. Úgy vélik, hogy mindig vissza kell fognia magát, és csak akkor lehet önmaga, ha Harry nincs vele. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek csak találgatások, és nem tudhatjuk pontosan, mi zajlik a háttérben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás