promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi befotózott a mellei közé, hogy a lehető legközelebb lehessenek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi roppant izgató képet osztott meg az Instagramon, ami bárki fantáziáját beindítja.

A 29 éves magyar modell, igazán aktív a mai napig. Ugyebár szépségkirálynő és tévés személyiség is, aki több népszerű műsorban is szerepelt az utóbbi években.

A modellkedéssel nagyon fiatalon kezdett el foglalkozni. Több hazai és nemzetközi divatbemutatón és fotózáson is részt vett. 2016-ban jelentkezett a Miss World Hungary szépségversenyre, amelyet meg is nyert. Ezzel jogot szerzett arra, hogy képviselje Magyarországot a Miss World világversenyen Washingtonban. Ott a döntő napján bekerült a legszebb 20 lány közé, amire elképesztően büszke lehet. Ugyebár a szépsége a mai napig nem kopott meg.

Ugyebár 2019-ben Gelencsér Tímea egy új kihívás elé nézett: részt vett az Exatlon Hungary című sportreality műsorban, amelyben két csapat küzdött egymással különböző fizikai feladatokban. Gelencsér Tímea a Bajnokok csapatának tagja volt, és nagy elszántsággal és kitartással vette az akadályokat. A műsorban megmutatta, hogy a sportban is elképesztően tehetséges.

A TV2-s Exatlon Hungary első évadában végül a második legjobb női versenyző lett, majd pedig riportként tért vissza.

Később 2020-ban szerepelt a TV2 Dancing with the stars első évadában, melyet partnerével Hegyes Bertalannal végül megnyertek, aztán ott is riporterként tért vissza. Gelencsér Timi magánéletéről nem sokat tudni, mivel nem szeret beszélni róla a nyilvánosság előtt. Sokáig azt is ügyesen titkolta, hogy régóta van párja.

Annyi biztos, hogy most Horvátországba mentek el nyaralni a szerelmével, aki remélhetőleg nem lesz féltékeny, mivel Gelencsér Timi erősen befotózott a mellei közé. Ennyire közel talán még sosem kerültek a kívánatos keblei a rajongókhoz.

Elővettük egy régebbi dögös fotót is róla, amikor ünnepélyesen megnyitotta a bikiniszezont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás