promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni minden vonalát megmutató ruhában vonaglott, kamerázta az egész kígyótáncot
Borítókép:  Youtube - Magneoton
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni olyan erotikus tánccal robbantotta fel az Instagramot, hogy azóta sem sikerült a lángokat eloltani.

Tolvai Renivel kapcsolatban minden foglalkoztatja valami a közvéleményt: legutoljára például azzal robbantotta fel a fórumok topikjait, hogy 11 év együttlét, majd szakítás után vajon ismét kibékült-e Kállay Saunders Andrással.

Tavaly a sztárpár bejelentette, hogy külön utakon folytatják, azonban rövid kihagyás után idén úgy nézett ki, visszataláltak egymáshoz, májusban már mosolyogva és összeölelkezve pózoltak egy újság címlapján.

Voltak közösen nyaralni, illetve bár együtt nem nagyon posztolnak, baráti eseményeken többször feltűnnek egymás társaságában, párként viselkedve.

Most egy neve elhallgatását kérő ismerős nyilatkozott az egyik lapnak:

Állítása szerint Kállay és Tolvai Reni között minden rendben van, azonban a kibékülés nem hozta egyértelműen magával a szintlépést. Egyelőre még nem történt meg a Tolvai Reni által olyannyira áhított lánykérés sem (amely a szakítás egyik oka volt), illetve a két fiatal nem bútorozott össze. Néhány estét együtt töltenek egy héten, együtt alszanak, de egyelőre nem tervezik ennél komolyabbra fűzni a dolgot.

Hogy ez pontosan kinek a kérése volt, vagy esetleg közös döntés húzódik a lassú haladás mögött, az kérdéses.

Az biztos, hogy Kállay Saunders András a külföldi karrierre koncentrál jelenleg és valószínűleg Tolvai Reni is gőzerővel dolgozik.

Azonban nem árt, ha András igyekszik egy kicsit, Tolvai Renit elnézve ugyanis valószínűleg minden ujjára 10 férfit kaphatna és ezt az elméletet a mostani videója csak alátámasztja.

Tolvai Reni szöveget is írt a kérdéses képhez: Snakes don't hiss anymore... they call you babe, bro or friend. Ez magyarra fordítva nagyjából annyit tesz, hogy ,,A kígyók már nem sziszegnek... bébinek, tesónak vagy barátnak szólítanak."

Sokan egyből arra gondoltak, hogy az énekesnő az irigyeinek üzent, sokszor ugyanis elég alpári megnyilvánulásokat kap Reni, amit hosszú távon valószínűleg nehéz lehet kezelni, így megértenénk, ha ezt odaszúrásnak szánta volna.

Itt nézhetitek meg a szuperszexi táncot, amitől garantáltan még a kobrák is vigyázzba állnának, elképesztő, hogyan tudja így csavarni a testét az énekesnő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás