promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi ezért hagyta ott a feleségét, döbbenetes dolgok derültek ki a fitneszguru első házasságáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi első házassága is téma lesz a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor pénteki adásában.​

 

Rubint Réka és Schobert Norbi Magyarország egyik leghíresebb házaspárja, akikről rengeteg dolgot tudhatunk, ám nagyon könnyen akadhatnak olyan érdekességek, amelyekről még sosem hallottunk, pedig nagyon izgalmasak lehetnek.

Norbi és Réka már 22 éve vannak együtt, 21 éve házasok és három közös gyermekük is született az együtt töltött évek alatt. A sztárpár kapcsolata még mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, házassági fogadalmukat is többször megújították és mindig hatalmas szeretettel nyilatkoznak egymásról. Néhány évvel ezelőtt azonban kiderült, hogy a fitneszgurunak nem Réka az első felesége, Norbi ugyanis egyszer már volt házas korábban. 

A téma most a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban is előkerült, a pénteki adás vendége ugyanis Schobert Norbi lesz. A műsor előzeteséből kiderült többek között az is, hogy az 52 éves sztár miért nem beszél szinte soha első feleségéről.

„Az első feleségedről miért nem beszélsz soha? Mert hogy az nem a Réka volt”

- tette fel a kérdést a fitneszgurunak Hajdú Péter.

„ Mert privát szférája van. Civil teljesen, egyébként aerobikozik, tánctanár, tök ügyes. Szép nő, de nem passzoltunk össze, ez az igazság”

- vallotta be őszintén Schobert Norbi, majd elárulta azt is, meddig voltak együtt a hölggyel.

A fitneszguru azt mondta, hogy két évig járt együtt első feleségével, de mindössze három hónapig voltak házasok, sőt egy nap után már el is költözött otthonról. Norbi történetét hallva Hajdú Péter sem tudott mást csinálni, mint nevetni egy jót, a három napig tartó házasság pedig valljuk be valóban meglehetősen ritkának tűnik.

Norbi egyébként néhány évvel ezelőtt a Pimasz úr Ottalszik című műsorban már mesélt első házasságáról.

„24 éves koromban beleszaladtam egy gyors házasságba. Ez otthon nem tabu téma, Réka is tudja, semmi gond ezzel nincs. Olyan rég volt, hogy tán igaz sem volt. Maga a házasság csak három hónapig tartott. Nagyon szerettem a hölgyet, aranyos is volt, de elhidegültünk egymástól elég gyorsan”

- mesélte akkor Papp Gergőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás