promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Tóth Gabi és Papp Máté Bence különleges bejelentése sokakat meglepett, nagyon sokan azonban gyönyörű sorokkal válaszoltak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi pár hónapban szépen fejlődtek ki a történetek, ez egy újabb kis állomás.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása valószínűleg az egyik olyan sztori 2023-ban, amely nagyon érdekelte a hazai közvéleményt, alig akadt olyan podcast műsor vagy éppen YouTube-csatorna, amely ne foglalkozott volna legalább két mondat erejéig azzal, hogy mi történt. A két szereplő pedig nagyon sok témát is szolgáltatott a mindenféle fejleményre éhes lakosságnak, hiszen az ősszel több műsorban is láthattuk őket a TV2 műsorán.

Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban szerepelt, illetve később Mikes Anna társaságában megnyerte a Dancing with the Stars újabb évadát is Magyarországon, míg Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűrijében szerepelt, és még Papp Máté Bencével közös produkciót is előadtak a műsor keretein belül.

Azóta nagyon sok találgatás él, Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsán a nézők például a műsorban elkezdték találgatni, hogy össze jöttek-e a fiatalok, és ez a találgatás még azután sem ért véget, hogy a műsor véget ért. Nagyon sokan ugyanis azt várják, hogy mikor érkezik a bejelentés, hogy új páros született, így pedig a két híresség Instagram-csatornit is előszeretettel pörgeti a rajongók.

Tóth Gabi közösségi oldalai is rendkívül nézettek, hiszen a rajongók várják, hogy újabb képeket tegyen fel új szerelmével, Papp Máté Bencével. És ez meg is érkezett, egy nagyon szerelmes fotót posztolt ugyanis az énekesnő, amin óriási a boldogság. És mint arról a Blikk Rúzs is beszámolt, Papp Máté Bence is megosztotta ezt a képet instagram-sztoriban, és mellé nyíltan szerelmet is vallot kedvesének a nyilvánosság előtt.

Sokan a kép láttán azonnal a nagy szerelemről beszélnek, és még azt is megjegyzik, hogy ez a kép olyan, mint a filmekben az elsöprő szerelem képkockája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás