promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó csipkeruhában villantott bombatestet a Dancing with the Stars szexi sztárja, ennél dögösebb szettben is várhatná a 2024-es esztendőt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde lánya egy igazán szexi fotósorozattal várja az új esztendőt.

Kiszel Tünde lánya gyönyörű lánya néhány évvel ezelőtt jelentette be, hogy énekesnő szeretne lenni, ehhez pedig minden szükséges lépést meg is tesz. Hunyadi Donatella már a Zeneakadémiát is elvégezte így talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy első saját dala is megjelenjen.

A 22 éves lány azonban nemrégiben nem ének - hanem tánctudásával varázsolta el a nézőket, hiszen ő is részt vett versenyzőként a Dancing with the Stars idei évadában. Ugyan a fődíjat nem Donatella és táncpartnere, hanem Krausz Gábor és Mikes Anna vitték el, a fiatal szépség így is igazán kitett magáért a megmérettetés során.

Nem tánctudása volt azonban az egyetlen, ami feltűnt a nézőknek, az egyik adás során ugyanis többször is kivillant Donatella alsóneműje, mely egy aprócska rózsaszín bugyi volt, így a tánc bizony igencsak szexire sikerült, ahogy arról alábbi cikkünkben be is számoltunk.

Az éneklés mellett azonban mint azt sokan tudhatjuk, Donatella rendszeresen modellkedik is, sőt több elismert divatlap fotósorozatán is részt vett az elmúlt évek alatt. Így pedig nem is csoda, hogy most a 2023-as évet is egy szexi villantással zárta. Kiszel Tünde több dögös fotót is megosztott az Instagram-oldalán követői nagy örömére. Az egyik posztban a csinos modell egy igen sokat mutató aprócska csipke bodyban látható, amely remekül kiemeli tökéletes formáit.

A szexi fotóhoz természetesen a követőknek is volt egy-két szava:

Annyira gyönyörű vagy, nagyon dögös

Elegánsan gyönyörű.

Nagyon szép vagy

- írták többek között az alább látható fotóhoz.

A szilveszteri fotók sora azonban még itt sem állt meg, Donatella ugyanis ezt követően újabb szexi fotókat osztott meg magáról, melyeken ezúttal egy dekoltázsnál kivágott felsőben látható, amely az előzőeknél is jobban kiemeli formás melleit.

Ezek után pedig kétségkívül elmondhatjuk, hogy a szexi fiatal lány ennél jobban nem is zárhatta volna le az idei évet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás