promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera 2 millió forintot mutatott a kamerának, Tóth Gabi testvére durván megcsinálta ezzel a fogással a szerencséjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szemmel láthatóan boldog az énekesnő a luxusszerzeménytől.

Szerkesztőségünk egy része nagy órarajongó, és mivel szakmánkból kifolyólag sokat írunk hírességekről, természetes, hogy ha egy-egy celebünk valamilyen menő karórát villant, arra azonnal lecsapunk - már csak azért is, mert általában komolyabb darabokban fotózzák őket, mint amikkel mi a szerkesztőségben villogunk.

Az órás posztjaink nagyon nagy részében szinte kizárólag férfiak voltak a főszereplők - Szoboszlai gyűjteményének értékéből komoly ingatlanokat vásárolhatnánk, és se szeri, se száma az Instagramon Rolexben feszítő rappereiknek. Eddig a pontig egyedül a világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara jelentett kivételt, és milyen jól is tettük, Barbi ugyanis a Longines márka nagyköveteként egy hipermenő és elegáns négyzetes tokozású Dolce Vita nevű fantázianevű modellben pózolt a bejelentő eseményen, amely típus többek között Emmanuel Macron francia elnök egyik kedvence is.

Mostani posztunk főszereplője nem más, mint az ország egyik legprofibb énekesnője, Tóth Vera, aki eddig nem az órák iránti rajongásáról volt híres, de most mindenképpen lebukott. 

Tóth Vera Instagramja alapján már egy ideje a Breitling nevű luxusóramárka nagykövete. A márkát Svájcban alapították, 1884-ben, így elég komoly múltra tekint vissza. A gyártó leginkább a pilótáknak és a vízisportok szerelmeseinek készített óráiról vált híressé, és nevezetes a Bentley nexű luxusautómárkával való kollaborációja is.

Vera órájának a neve Chronometer Navitimer, annak is a 38mm-es verziója. Pontosan ilyen színűt, mint Veráé nem találtunk eladót az interneten, más színű modellek azonban elérhetők ugyanebből a típusból, de nem lesz olcsó, 2 millió forint körüli áron szerezhetünk be egy hasonló vagány modellt, ha ez szívünk vágya. Az mindenesetre bizonyosnak tűnik, hogy Tóth Verának egészen kiváló ízlése van a kiegészítők terén, az órát megtekinthetik a művésznő Instagramján, illetve itt egy rövidebb videó is róla:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás