promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt Ördög Nórának, Tillát is leváltják? Több híres műsorvezető is pozíciót veszíthet, most te dönthetsz kedvenc tévéseidről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a lehetőség: most eldöntheted, hogy ki Magyarország legjobb műsorvezetője.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a TV2  úgy tervezett, hogy késő esti műsorsávjába Ördög Nórát küldik, aki szinte minden műsorával sikert sikerre halmoz. Az eredeti program szerint a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi évadjának ismétlései kerültek volna ismét képernyőre. De Nórát végül a Hazatalálsz első évadja váltotta le. Adódik a kérdés, hogy csakis a népszerű műsorvezető nevével lehet mindent eladni? Vagy esetleg akad olyan képernyős, akit jobban szeretnek a magyarok! Most kiderülhet. 

Ördög Nóra gyakornokként kezdte, még az RTL-nél. Szépen lassan végigjárta a ranglétrát, először a Kölyökklub, majd a Szombat esti láz műsorvezetője lett. Köllő Babett pedig teljesen másképp került a képbe, a Feleségek luxuskivitelben című műsorban bukkant fel, majd Till Attila mellett találta magát a Drágám, add az életed című vetélkedőben. 

Ami a műsorvezetőket illeti, sokszor fordult már elő, hogy az egyik csatorna átszerződtetett valakit a konkurenciától. Ördög Nóra esete után Lékai-Kiss Ramónával is ugyanaz történt: miután színészből műsorvezető lett rögtön lecsapott rá a TV2. Eleinte az X-Faktort vezette, majd Stohl Andrással együtt vágtak bele a Dancing with the Stars vezetésébe. De visszafelé is működik a dolog, a TV2-től most Majka fog átpártolni az RTL-hez és ráadásul jó barátja, Pápai Joci is elkíséri majd. 

Természetesen a televíziósoknak nincs könnyű dolguk, főleg, ha élő adást kell levezetniük. Többször fordult már elő, hogy olyan baki csúszott az adásba, amit már nem lehetett visszacsinálni.  Ördög Nóra például másik tehetségkutató nevét mondta be az egyik élő műsor alkalmával, de olyan is előfordult vele, hogy beakadt a ruhája, miközben a Rising Star színpadára sétált ki Majkával. 


A legnagyobb baki pedig talán Stohl András nevéhez köthető, aki akkorát borult a Szombati esti láz műsorában, hogy arra nincsenek szavak. Miután lesegítette Nórát, neki nem sikerült megbirkóznia három lépcsőfokkal, bukfencezett egyet az élő adás kezdetekor. 

Most rajtad a sor! Szavazz és döntsd el, hogy szerinted ki a legjobb műsorvezető az országban!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás