promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Penélope Cruz 50 évesen is őrjítően szexi, merész dekoltázst villantott, nem sokat bízott a fantáziánkra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

50 éves lett a gyönyörű spanyol színésznő, ám a kor egyáltalán nem látszik rajta.

Penélope Cruz 1974. április 28-án született Madridban, és állítólag épp hogy csak megtanult járni, amikor már érdeklődni kezdett a színészet iránt. Eleinte a saját családját szórakoztatta azzal, hogy eljátszotta nekik a tévében látott reklámokat, később pedig táncolni tanult.

15 évesen figyeltek fel rá,

és már ilyen fiatalon is több spanyol tévésorozatban szerepet kapott. Innen pedig nem volt megállás, és a gyönyörű színésznő meghódította a mozivásznat is. Penélope anyanyelve a spanyol, de folyékonyan beszél angolul és olaszul is, ám a közhiedelemmel ellentében franciául nem tud.

Férjével, Javier Bardemmel a ’90-es években ismerkedtek meg, de csak 2007-ben a Vicky Cristina Barcelona forgatásán jöttek össze. A film nem csak ezért emlékezetes Penélope számára, hanem mert ezért a szerepért

megnyerte az Oscar-díjat is.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken forgatása alatt első gyerekével volt terhes, ezért több jelenetben is a húga, Mónica helyettesítette, és a testvérek közötti hasonlóság valóban megkérdőjelezhetetlen.

Penélope nagy állatbarát hírében áll, és a 2000-ben bemutatott Vadlovak forgatásán döntötte el, hogy vegetáriánus lesz. A spanyol színésznő továbbá odavan a kiscicákért, és

gyakran fogad be kóbormacskákat is.

A színésznőt több alkalommal is a világ egyik legszexibb nőjének választották, és ezzel nehéz vitatkozni, hiszen a ma 50 éves Penélope Cruz még mindig őrjítően dögös. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a néhány nappal ezelőtt megjelent szexi fotók, amelyeken a színésznő olyan mélyen dekoltált ruhában látható, hogy az tényleg nem sokat bíz az ember fantáziájára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás