promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemerészkedtek az elhagyatott magyar kórház falai közé, velős iszonyat ami fogadta a felfedezőcsapatot
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kommentelők könyörögtek nekik, hogy távozzanak, volt, aki nézni sem bírta.

Szomorú látni, mikor régi, patinás intézmények válnak elhagyatottá és a régi fényük fölött az enyészet veszi át az uralmat. Még elkeserítőbb ez akkor, ha egy olyan épületről van szó, amelyre még a mai napig szükség lenne, mégis valakik valamikor valamiért úgy döntöttek, hogy hagyják azt teljesen lepusztulni. Ma egy ilyen épületről hoztunk nektek videót: a felvételen egy elhagyatott kórház szerepel. A helyszín már önmagában baljós, nem véletlen a videó elnevezése sem, melyben a félelem és rettegés szóösszetétel kifejezetten találó arra, amit a videóban látni fogunk.

Az urbex-es tevékenység egyik hazai nagyja döntött úgy, hogy bemerészkedik az ódón falak közé és a veszélyekkel is dacolva megcsinálja a videót erről a különleges helyszínről. Valamiért úgy döntött, hogy ezt éjszaka teszi meg, ez pedig a horrorfilmbe illő épülettel kombinálva teljesen kiverte a biztosítékot a követőinél: volt akik nem merték végignézni a felvételt, de többen féltették is az alkotót attól, hogy egyszer valami szörnyűséggel találkozik.

Magyarország egyébként kifejezetten kedvez ennek a szürke zónás túrázásnak (van ahová bárki bemehet, de többször előfordul, hogy tiltott helyekre merészkednek be), elképesztő mennyiségű hátrahagyott, romos, vagy épp megdöbbentő állapotú csoda várja, hogy a bátor felfedezők megtalálják maguknak és elkészítsék róla az általában csontig hatoló felvételeket.

A kísérteties helyszín pontos címe mint a legtöbb urbex videónál most is titkos ám az elhagyatott kórház címszavakkal vélhetően hamar meg lehet találni, hogy pontosan melyik településen is található a videóban szereplő épület. A hozzászólások szerint mindössze 2-3 éve nem használják, ennyi idő alatt került ilyen állapotba, ám az egyik teremben tűzvész nyomai is fellelhetőek, nem tudni pontosan, hogy mi is történt az épülettel.

Az érdekfeszítő videót ide kattintva nézhetitek meg, egészen elképesztő bátorság kellett ahhoz, hogy egy ennyire informatív és tartalmas anyagot összerakjon valaki egy ennyire rémisztő környezetben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás