promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két kalandor leeresztett egy kamerát az amerikai kontinens legmélyebb gödrébe, roppant érdekes felvételekkel tért vissza az eszköz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban még senki nem videózta le a természeti képződményt.

Bár a technológiai fejlődés és az átfogó felfedezések ellenére, sok földrajzi terület rejtve marad a titok fátyla mögött. Ez a kíváncsiság sokakat arra ösztönöz, hogy felfedezzék ezeket az ismeretlen területeket, és többet tudjanak meg környezetükről. A YouTube alkotók, James és Edward - akik a @ActionAdventureTwins felhasználónevű fiúk - egy egyedi videót osztottak meg, amikor a legmélyebb gödörbe mentek az Egyesült Államokban. Ez a hátborzongató, mégis izgalmas klip több mint 353 ezer megtekintést és 6 ezer kedvelést gyűjtött a platformon. Az kalandvágyó duó felkeltette a nézők érdeklődését azzal, hogy egy GoPro kamerát engedtek le a gödörbe.

A videó egy rövid bevezetéssel kezdődik a csapatról és a helyszínről. Az ikrek egyike azt mondja:

"Itt vagyunk ebben a szuper mély barlangban. Le kell ereszkedned mintegy 128 láb (39 méter) mélyre. Meg fogjuk nézni Amerika legmélyebb gödrét, és egy GoPro-t fogunk leereszteni bele."

A nézők láthatják a gödör bejáratát, mielőtt a videó vált, hogy megmutassa az egész csapatot, amint lassan leereszkednek a gödörbe. Végül egy kis szobaszerű szerkezetet fedeznek fel a gödörben, egy közeli vízeséssel együtt.

A csapat hamarosan eléri a gödör tetejét, és a készítő megjegyzi: "Ez biztosan hosszú út lefelé." Egy kereket használnak egy elektromos fúróra szerelve, hogy simán leereszkedjenek a GoPro-t a geológiai szerkezetek mélyére. Sajnos a GoPro felvételében a hang torzítottnak tűnik, de a képek ezt pótolják. A leereszkedés folytatódik lassan, és sok egyedi kőformációt láthatunk a hatalmas gödör körül. A gödörben csak nagyon kevés fény van, ami a GoPro-ból származik.

Ahogy az eszköz tovább halad lefelé, úgy tűnik, hogy a gödör egyre szélesebb és lenyűgözőbb. A kis kamera hosszú ideig folytatja utazását, mielőtt végül letelepszik a gödör aljára. Nincsenek látható élet jelei, csak szétszórt kőzetek pontozzák a tájat. A csapat visszahúzza a kamerát majdnem elveszítve azt a felemelkedés utolsó szakaszában, és a videó végén mind boldogan néznek a kamerába, miután felfedezték az ország legmélyebb gödrét. Az emberek, akik megnézték a videót, lenyűgözve voltak a GoPro által rögzített képek által, és gondolataikat megosztották a komment szekcióban.

A videó megtekintésekor a nézők megosztották gondolataikat a GoPro által rögzített felvételekről. @maverick29 megjegyezte, "Azok számára, akik kíváncsiak voltak, az első leereszkedés körülbelül 125 láb (38méter) mély volt. Aztán a GoPro-t leengedték egy másik gödörbe, amely körülbelül 586 (178 méter) láb mély." @Waya420 azt javasolta: "Őszintén meglepődtem, hogy az alja nem volt tele vízzel. Valahol még mélyebb lehet. Szórakoztató lenne felfedezni egy drónnal, ha lehetséges lenne." @Paulmillard1973 kifejezte: "Teljesen el voltam ájulva a felvételektől! Nagyon ideges voltam a hosszú leereszkedés miatt, de csak örülök, hogy olyan profik vagytok, akik megmutatják ezeket a dolgokat a tömegeknek." @trilfiger448 azt mondta, "A lefelé haladó hang eltorzulása ijesztő volt! És a pörgetés. Csak vártam, hogy valami megijesszen."

forrás: Scoop

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás