promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a celebháború: Hajdú Péter keményen visszavágott Molnár Áronnak, dagad a balhé, mint bokszoló bicepsze a ringben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter nem hagyta szó nélkül Molnár Áron kakaskodását.

Tovább dagad a botrány a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszverseny körül. A napokban jött a hír, hogy Molnár Áron visszalépett, és Istenes Bence fogja őt helyettesíteni a ringben. A színész később a közösségi oldalán osztotta meg, hogy miért is nem akart élni a lehetőséggel, hogy hazánkat képviselje ezen a versenyen. Molnár Áron nem csak anyagi, hanem személyi okok miatt hozta meg ezt a döntést, nehezményezte, hogy Hajdú Péter is a Hell igazgatótanácsának a tagja.

Így aztán jobbnak látta, ha nem indul a versenyen, de azt is véleményezte, hogy Istenes Bence fog helyette bunyózni a ringben. A színész szerint először az övét kellene elvennie, amit a Sztárbox-ban megnyert - legalábbis ez kellene ahhoz, hogy a műsorvezető hiteles tudjon lenni.

Nem telt bele sok időbe, hogy Hajdú Péter is beszálljon a buliba, és a saját közösségi oldalán reagáljon Molnár Áron szavaira. Mondhatni keményen visszavágott a műsorvezető, elég rendesen helyretette a dolgokat a Hell-es botrányban.

Miután elolvasta a színész bejegyzését, azonnal kiírta, hogy nem a Hell igazgatóságának a tagja, produceri tevékenységet folytat a Hell Boxing Kings-ben, amire külön felkérték. Emlékeztette Áront, hogy 24 éve televíziós, rengeteg nagy televíziós showműsort készített ez alatt az idő alatt, többek között a Megasztárt is.

Kitért arra is, hogy sem Áron, sem a menedzsere nem említette a tárgyalásokon, hogy problémájuk lenne a személyével. Mint mondta, csak annyit szerettek volna, hogy még több pénzt kapjanak érte. Ugyanis a Hell nettó 15-15 millió forinttal támogatja a Sztárbox három győztesének felkészülését, de ez ezek szerint nem volt elég Molnár Áronnak - szemben a 10 ország összes celeb versenyzőjével.

„Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!”

- írta Hajdú Péter, majd hozzátette, hogy a Hell Energy egy politikától független, sikeres magyar vállalkozás.

Hangsúlyozta, hogy a Hell Boxing Kings szervezőit nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, hogy ki politikai aktivista és ki nem az, őket csak az ökölvívás érdekli és az, hogy az általuk megálmodott nemzetközi ökölvívó versennyel minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel.

Most olvastam Molnár Áron facebook bejegyzését, hogy miért nem képviseli Magyarországot a HELL Boxing Kings nemzetközi...

Posted by Hajdú Péter on Tuesday, May 7, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás