promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább bonyolódik a "Dubajozós" per, Kulcsár Edinát eddig hiába akarta meghallgatni a bíróság, az idézés ellenére sem jelent meg
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább bonyolódik a “Dubajozós” per. A hét éve húzódó ügyben egyre több csontváz esik ki a szekrényből, a legutóbbi tárgyaláson újabb sokkoló részletek derültek ki. 

A ribillió 13 éve robbant ki, miután kiderült, hogy az ügy vádlottja, K. Z. több fiatal magyar nőt is külföldi hoszteszmunkára közvetített ki, amely során plusz jövedelemhez jutottak akkor, ha szexuális szolgáltatást is nyújtottak a megrendelőnek.

A kiközvetített hölgyek számos országban jártak, egyebek mellett megfordultak az Egyesült Arab Emírségekben, Libanonban, Londonban, Párizsban, de még Marokkóban is. 

Mi következik most?

A vádiratban szereplők közül sokan nem vállalták kilétüket, ám az idő múlásával egyre több név került mégis nyilvánosságra, például: Kulcsár Edina, Vajna Tímea és Kovács Dóra. Utóbbi tárgyaláson - többek között - az RTL Éjjel-nappal című reality műsorának sztárját, Kovács Dórát is meghallgatta a bíróság. Mint kiderült, a celeb csaknem 13 évvel ezelőtt járt Marokkóban, illetve Ibizán, ahol nagyjából 1-2 hetet tölthetett el hoszteszként. A meghallgatáson viszont Dóra kiemelte, hogy ennyi év távlatából már nem sok mindenre emlékszik.

Arra viszont igen, hogy a német származású focista, Lothar Matthaus meglehetősen erőszakosan bánt vele, s így is próbálta meg rábírni arra, hogy a barátnője legyen.

Információink szerint a következő meghallgatáson az egykori szépségkirálynőé lesz a főszerep, mivel az éppen várandós Kulcsár Edinát is meg szeretné hallgatni a bíróság. A sztárfeleség viszont a személyes meghallgatás helyett, videóhívásban számol majd be a történtekről. Ha beszámol, ugyanis eddig az idézések ellenére sem jelent meg a tárgyalásokon, noha a közösségi portálokon és a médiában elég gyakran ad magáról hírt. De úgy tűnik, nem mindenhol szeret szerepelni a celeb. 

Legutóbb Instagram oldalán láthattuk, közvetlenül a tárgyalást megelőző napon, hiszen kislánya születésnapját ünnepelték, amelyről egy meghitt videó is készült.

Hasonló tartalmak
MaxiNewz
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás