Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.12.16. 12:57
Jó, tudjuk, most éppen nem a balatoni nyaralás szezonját éljük, és sokan vágyva vágyunk egy fehér karácsonyra, de közben is meg kell állapítanunk, hogy ez a névsor azért nagyon erős. Mint a jegyvásárlásról részleteket is közlő MOL Nagyon Balaton oldalán látszik, 2019-ben már négy kompkoncert vár a közönségre az utolérhetetlen magyar tengeren: a WOW Hungary kompkoncertek közül május 24-én a Punnany Massif, június 7-én a Quimby, június 21-én Rúzsa Magdi, szeptember 7-én pedig Majka lép fel.

Mint a szervezők fogalmaznak: 
A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot – ha mód van rá, inkább azt, mint esernyőt. Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.

A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló kompkoncerteken (a kompok természetesen Tihanyból és Szántódról indulnak) korábban fellépett már a Csíkzenekar, a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Kiscsillag és a Stereo MC’s is.

Az idei nyáron mi is részt vettünk egyen, akkor Ákos koncertezett a tó közepén: ide kattintva olvashatja a kritikánkat.

(AA)
Kultúra Cikkek Mol Nagyon Balaton Majka Rúzsa Magdi Quimby punnany massif