promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akik különálló Sting konceret akartak, azok most megkapják
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem rég Sting Shaggyvel karöltve adott ingyenes koncertet nálunk. Itt pár kritikus húzta a száját a párosra, mi viszont imádtuk, és GaVRoS barátom ki is fejezte egy kritikában a tetszését, amit ide kattintva értek el. Akik viszont amiatt sírtak, hogy Sting miért nem külön érkezett, azok most megkapják amire vágytak.

Néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből áll a sorozat, amellyel a világ egyik legnépszerűbb művésze visszatér Budapestre 2019. július 2-án, méghozzá az Arénba. Újabb helyszínek bejelentése a későbbiekben várható, szóval a külföldön élők is szemezgethetnek majd a Sting fellépések között, ami így még nem végleges. Most is folynak a tárgyalások hova jut el a turné, de mi már a szerencsések között tudhatjuk magunkat.

A Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak, és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét, a Police együttessel és szólóművészként is. Tehát egy olyan koncert ez, amit a rajongóknak semmiféleképpen sem szabad kihagyniuk.

Az ott lévők biztosan hallhatják majd többek között az Englishman In New York, a Fields Of Gold, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, a Roxanne és a Message In A Bottle számokat Stingtől és kísérő zenekartól, akik biztosan most is ki fognak passzírozni mindent élőben a dalokból.

Jegyek december 18-án 10 órától kaphatók, szóval ha Sting fan van a családban, meglehet neki a tökéletes ajándék a fa alá.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás