Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.12.21. 12:08
A Toy Dolls kétséget kizáróan az egyik legeredetibb brit punk banda. Még 1979-ben alakultak meg Sunderlandben, szóval már nem mai srácok, árulkodik is erről a 17 kiadott album. Dalaikra nagy mértékben jellemző a humor, és biztosan meg tudják majd mozgatni a rock színpados közönséget.


Redfoo az LMFAO duó tagjaként „Party Rock Anthem”-mel és a „Sexy and I Know It”-tel szerzett hatalmas ismertséget. A SuperBowl döntőben Madonnával fellépő és Grammy-re is jelölt EDM centrikus művész hatalmas party arc, amit most a LESZ Feszten élőben is megtapasztalhatunk. Talán ő lesz az egyik legnagyobb mainstream név a színpadon.


Az elektronikus zene legújabb titánjai közül Nick Havsen érkezik Kisvárdára. Ő ugyebár kicsit a deepebb, progresszív vonalat képviseli, és biztosan most is egy nagyon jól összerakott szettel érkezik majd. Produkciója méltó folytatása a StadiumX 2018-as fesztiválon való fellépésének, akikről szintén sokan nem tudják, hogy bizony magyarok.


A hazai előadók listáján is csupa olyan fellépő található, akik önmagukban is hatalmas élményekkel tudják elkápráztatni a közönséget. Ott lesz a fesztiválon Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Majka, a Road, az Ossian, Chris Lawyer, valamint Andro is.

A szervezők mondták, hogy arra is találtak már megoldást, hogy a tavalyi ideiglenes kemping helyett ismét zöldövezetben tudjanak majd sátorozni a fesztiválozók.

Idén már jóval hamarabb bebiztosíthatják a helyüket az érdeklődők. Különleges megoldásként, a karácsonyig megrendelt bérleteket olyan kinyomtatható ajándékkártya formátumban juttatják el az e-mail fiókokba, amelyet bátran a fa alá tehet mindenki, akár magának, akár ajándékba vásárolja.

Aki még nem biztos benne, hogy menni akar, az várjon egy kicsit, hamarosan újabb rangos fellépőnévsort kapunk majd tőlük.

(Torony)
Kultúra Cikkek fesztivál program Kisvárda Nick Havsen LESZ Feszt Redfoo Toy Dolls