promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel vagy DC?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha engem kérdeznének, nem nagyon tudnék dönteni, mert mind a két helyen vannak kedvenc hőseim. Például a Marvelnél Pókember, míg a DC-nél Batman, és persze kedvenc gonosztevők is, mint előbbinél Venom, utóbbinál Joker vagy Bane.

Igazából azért húzhatna a szívem a DC felé, mert jobb szeretem a sötétséget a képregény univerzumban, de sajnos a kiadó pont ezt nem tudja igazán kihasználni. Ha nem jön Christopher Nolan, akkor nem is tudom, hogy mi lett volna itt. Ő olyan alapokat tett le, amit sokan követhettek volna, de nem tették, így a Marvel kezdett el kaszálni a filmjeivel, míg a DC csak kapargatva kereste önmagát jó ideig.

A videó az én felvetésemet is érinti, de kicsit mélyebben is foglalkozik a Marvel és DC közötti különbségekkel, amikbe ha belegondolunk, végig ott voltak az orrunk előtt. Azt például én is tudtam, hogy a DC kezdett el hamarabb klasszikus hősöket gyártani, de sok kis apró információt is kapunk, amik valóban érdekesek lehetnek, ha egyszer vitába szállunk a két univerzum összehasonlításában.

Szerintem amúgy nagyon elvetemült rajongónak kell lennie ahhoz, hogy tényleg csak az egyiket imádjuk, de nyugalom, ismerek ilyet is.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás