Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.12.30. 12:07
Ha engem kérdeznének, nem nagyon tudnék dönteni, mert mind a két helyen vannak kedvenc hőseim. Például a Marvelnél Pókember, míg a DC-nél Batman, és persze kedvenc gonosztevők is, mint előbbinél Venom, utóbbinál Joker vagy Bane.

Igazából azért húzhatna a szívem a DC felé, mert jobb szeretem a sötétséget a képregény univerzumban, de sajnos a kiadó pont ezt nem tudja igazán kihasználni. Ha nem jön Christopher Nolan, akkor nem is tudom, hogy mi lett volna itt. Ő olyan alapokat tett le, amit sokan követhettek volna, de nem tették, így a Marvel kezdett el kaszálni a filmjeivel, míg a DC csak kapargatva kereste önmagát jó ideig.

A videó az én felvetésemet is érinti, de kicsit mélyebben is foglalkozik a Marvel és DC közötti különbségekkel, amikbe ha belegondolunk, végig ott voltak az orrunk előtt. Azt például én is tudtam, hogy a DC kezdett el hamarabb klasszikus hősöket gyártani, de sok kis apró információt is kapunk, amik valóban érdekesek lehetnek, ha egyszer vitába szállunk a két univerzum összehasonlításában.

Szerintem amúgy nagyon elvetemült rajongónak kell lennie ahhoz, hogy tényleg csak az egyiket imádjuk, de nyugalom, ismerek ilyet is.

(Torony)

Kultúra Cikkek különbség univerzum képregény DC marvel