promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kedvcsinálót készített az HBO mindenhez, ami 2019-es
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Talán a Trónok harca az, amire a legtöbben felkapják a fejüket, de nem kell még tapsikolni, csak pár másodpercet kapunk a 8. évadból, ami áprilisban indul majd útnak. Az biztos, hogy minden készen áll a fináléra, és amikor befut majd az előzetes, az bizony fel fogja majd robbantani az internetet, ebben biztos vagyok. Azonban ez az első alkalom, hogy pár képkockát láthatunk a széria zárásából.

Itt Daenerys érkezik meg Winterfellbe, ahol először találkozik Sansával. Nem kell aggódni, ott van mellette Jon Snow is. Sansa annyit mond a sárkányok anyjának, hogy „Winterfell a tiéd, a te dicsőséged!”, és körülbelül ennyi is fér bele abba a pár másodpercbe.

Az HBO nem a Trónok harcának csinálta a videót, hanem arra, hogy bemutassa, milyen új és régi sorozatok várnak minket 2019-ben. Ami még jó hír, hogy képkockákat láthatunk a Watchmenből is, ami olyan arculatot hozhat a képregény szériák világába, ami eddig még nem volt. Ezt is nagyon várják a kritikusok és a nézők is egyaránt.

Amikkel találkozhatunk a videóban: True Detective, Watchmen, Eufória, Hatalmas kis hazugságok, Az alelnök, Barry, Trónok harca, Utódlás, Csernobil, Catherine The Great, és a Válás. Kemény évet fog produkálni a csatorna, rengeteg minőségi sorozattal. Csak jönnének már!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás