Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2019.01.10. 11:35
Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított banda, amely végül öt albumra szóló major kiadói szerződést kötött, már a 2005-ös debütálásakor, és az azt követő megjelenéseivel is folyamatosan újabb hiánypótló műveket alkotott a keményzene színpadára. Ezzel folyamatosan megszilárdította követésre méltó pozícióját, albumok millióit adta el világszerte, valamint a Kerrang! díjkiosztón három egymást követő évben is megkapta a legjobb angol banda címet, nem mellesleg a legjobb dal és a legjobb koncertbanda díjakkal együtt. Amúgy a csapat életében már 1996 óta voltak kezdeti zenekarok és kavarodások, de végül csak összeálltak.

Tavaly dobták ki a Gravity című új anyagukat. A walesi kvartett minden eddiginél jobban kiterjesztette kreativitását, elektronikával, jeges szintetizátorok bevonásával spékelték meg a védjegyüknek számító kőkemény hard rock zenéjüket.

A lemez kicsit megosztotta a rajongókat, az egyik felük azt mondta, hogy a csapat behódolt a popiparnak, egy erős, kiforrott albumot érzett, melyet a bandával együtt emocionálisnak, és melankolikusnak tituláltak. Az biztos, hogy nem hasonlított egyik korábbi anyagukra sem.
Készen állunk az új kihívásokra, és jobb formában vagyunk, mint valaha
– kommentálják az új felállásukat a dobos Jason Bowld-dal, aki az alapító énekes-gitáros Matt Tuck, és társa, Michael „Padge” Paget, valamint a basszusgitáros Jamie Mathias társaságához csatlakozott.

A banda messzire jutott el, meghódították a slágerlistákat, és díjak tucatjait nyerve platinalemezeket tettek le az asztalra. Most új albummal, és egy új felállással és hangzással akarják bizonyítani, hogy még mindig számolni kell velük.

(Torony)

Kultúra Cikkek koncert 2019 turné Barba Negra Track Rock metál Bullet For My Valentine