promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországot is érinti a Bullet For My Valentine turnéja
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított banda, amely végül öt albumra szóló major kiadói szerződést kötött, már a 2005-ös debütálásakor, és az azt követő megjelenéseivel is folyamatosan újabb hiánypótló műveket alkotott a keményzene színpadára. Ezzel folyamatosan megszilárdította követésre méltó pozícióját, albumok millióit adta el világszerte, valamint a Kerrang! díjkiosztón három egymást követő évben is megkapta a legjobb angol banda címet, nem mellesleg a legjobb dal és a legjobb koncertbanda díjakkal együtt. Amúgy a csapat életében már 1996 óta voltak kezdeti zenekarok és kavarodások, de végül csak összeálltak.

Tavaly dobták ki a Gravity című új anyagukat. A walesi kvartett minden eddiginél jobban kiterjesztette kreativitását, elektronikával, jeges szintetizátorok bevonásával spékelték meg a védjegyüknek számító kőkemény hard rock zenéjüket.

A lemez kicsit megosztotta a rajongókat, az egyik felük azt mondta, hogy a csapat behódolt a popiparnak, egy erős, kiforrott albumot érzett, melyet a bandával együtt emocionálisnak, és melankolikusnak tituláltak. Az biztos, hogy nem hasonlított egyik korábbi anyagukra sem.
Készen állunk az új kihívásokra, és jobb formában vagyunk, mint valaha
– kommentálják az új felállásukat a dobos Jason Bowld-dal, aki az alapító énekes-gitáros Matt Tuck, és társa, Michael „Padge” Paget, valamint a basszusgitáros Jamie Mathias társaságához csatlakozott.

A banda messzire jutott el, meghódították a slágerlistákat, és díjak tucatjait nyerve platinalemezeket tettek le az asztalra. Most új albummal, és egy új felállással és hangzással akarják bizonyítani, hogy még mindig számolni kell velük.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás