Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2019.01.11. 18:01
A brit elektronikus együttes még 2010-ben alakult meg, hogy felforgassa az elektronikus zene állóvizét. A legkülönlegesebb underground műfajokat poposítottak és vegyítették egymással, hogy befogadó közönséget találjanak nekik. Ez be is jött, és nem csak a zene miatt, hanem mert énekesek közül is iszonyatosan nagy neveket vesznek rá a kollaborációra. Most már persze könnyebb dolguk van, mert a négyes már egyértelműen világhírű.

Ebben a hónap 25-én egy pénteki napra időzítették a harmadik lemezük megjelenését, ami tökéletes választás lesz egy bulizós hétvége beindítására. A Toast To Our Differences nevezetű korong a Rudimental elmúlt három évének gyümölcse, olyan zseniális alkotásokkal, mint a Jess Glynnel és Macklemore-ral közös „These Days”, a James Arthurral alkotott „Sun Comes Up” vagy a „Walk Alone” című sláger.

Az album címadó dala, vagyis a „Toast To Our Differences” című szám a különböző kultúrák békés együttélésére hívja fel a figyelmet, ami a zenekar szerint ma fontosabb kérdés, mint valaha.

A Rudimental mindezidáig olyan megaslágereket alkotott, mint a „Waiting All Night”, a „Feel The Love” vagy éppen az Ed Sheerannel közös „Lay It All On Me”. A banda korongjain hallhattunk először olyan, mára már kultikussá vált hangokat, mint Ella Eyre, John Newman és Anne-Marie.

Az új album standard verzióján 13, a deluxe kiadáson pedig további három felvétel lesz majd hallható.

(Torony)
Kultúra Cikkek Album új rudimental Toast To Our Differences