promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Na, vajon milyen sorozatgyilkos lesz Zac Efron?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy meglepetés volt, amikor Zac Efron kapta meg Amerika egyik leghíresebb sorozatgyilkosának a szerepét. Most már előzetesben is tesztelhetjük.

A Sundance Filmfesztiválon debütál a Ted Bundyt bemutató Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile nevezetű alkotás. A kacifántos címet valahogy így lehet magyarra ültetni: Végtelenül gonosz, sokkolóan ördögi és aljas. Kíváncsi vagyok a magyar fordítók mit kezdenek majd vele, ha bekerül a piacra. Valószínűleg be fog, mert Efronnal még itthon is el lehet ezt adni a mozikban.

Joe Berlinger rendező megbízott a színészben, ami nagy ugródeszka lehet neki a gagyi filmek után. Ha azt mondja nekem valaki, hogy a High School Musical egykori kigyúrt tini főszereplője Amerika egyik legelvetemültebb sorozatgyilkosát alakítja majd a vásznon, jót röhögtem volna. De nincs mit tenni, illik hozzá a szerep. Ted Bundy egy udvarias, kedves, jóképű, és megnyerő ember volt mindenki szemében. Csak legbelül ott lapult az ördög, aki megerőszakolt és megölt 30 nőt. Legalábbis Bundy ennyit vallott be, de szakértők szerint ennél jóval többen lehettek.

Ted Bundy párja sokáig Elizabeth Kloepfer volt, akivel nagyon boldogan éltek. Őt Lily Collins alakítja, akinek a szemszögéből gyakorlatilag az egész sztori lezajlik majd. A nő tagadásban volt, hosszú ideig nem akarta elhinni, hogy Bundy sorozatgyilkos, végül még is az ő információi segítenek összekapcsolni sok áldozattal.

Az alkotásban Jim Parsons, vagyis a mi kis Sheldon Cooperünk is kiléphet a komfortzónájából. Ő egy Larry Simpson nevű ügyészt fog alakítani, akinek a való életben is köszönhetik, hogy elítélték Ted Bundyt. John Malkovich játssza a tárgyalást vezető Edward Cowart bírót, aki végül villamosszékbe küldte a médiafelhajtásnak köszönhetően sztárként kezelt gyilkost.

Meglátjuk, hogy milyen visszhangja lesz a filmnek, ahogy azt is, hogy mikor kerül a mozikba, mivel a premiert még nem jelentették be. Most azonban jöjjön az előzetes, ami nem festi le a teljes képet, de a puding próbája az evés. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás