promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aquaman lenyomta bevételben az összes DC filmet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a Christopher Nolan trilógiákat is.

Mondjuk Nolant szerintem ez pont nem érdekli, mivel jobb a halhatatlanok között lenni, mint a bevételekkel ékeskedni. A sötét lovag még mindig ott figyel az IMDb top 250-es listán a negyedik helyen. Három film van előtte, A remény rabjai, és a Keresztapa 1-2. Szóval igen, én se sírnám könnyesre a párnámat, maximum attól, hogy a közönség szerint a filmem negyedik helyet érdemel a világ legjobbjai között. Amúgy Nolan már rendezi a következő alkotását, amiről semmit nem tudunk, csupán annyit, hogy 2020-ban lát napvilágot.

De visszatérve a képregényfilm pénzekre, igazából nem volt nehéz Aquaman dolga, mert a DC filmjei nem igazán szoktak belépni a milliárdosok klubjába, és csak kicsit kellett túlszárnyalni A sötét lovag – Felemelkedés bevételeit. A Batman utolsó felvonása 1,08 milliárdnál állt meg, míg a hablegény már 1,09 milliárdot hozott a konyhára.

A többi film, mint említettem, nincs a milliárdos bevétel közelében: a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 873 milliót tett le az asztalra, míg a Wonder Woman 821 milliót. A Marvelnél más a tészta, mivel bőven van filmjük, ami átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt, a Bosszúállók: Végtelen háború még a 2 milliárdos klubban is ott figyel, ami valóban egyedi teljesítmény.

A DC most úgy döntött, hogy nem koppintják a Marvelt, és jobban járnak, ha nem egy univerzum megalkotására törekednek, hanem egyedi filmeket gyártanak, külön sztorival, amik nem épülnek egymásra, és kulcsfontosságú lesz számukra a rendező személye is. Erre nem is tudok mást mondani, minthogy mélységesen egyetértek.

Bejelentve nincs, de mérget vehetünk rá, hogy ezek után érkezik az Aquaman második felvonása. Pedig szegényt régen mennyit szívatták a Family Guyban, mint haszontalan szuperhős.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás