promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 11. évaddal búcsúzik a Modern család
Borítókép:  ABC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 11. évadot még megkapják a rajongók, ezzel viszont befejeződik a szitkom-széria.

A kritikusok sokat vitáznak azon, hogy tényleg az Agymenők és a Modern család-e a legjobb szituációs komédia, de a véleményeket félretéve egy biztos, ezek voltak mostanság a legnépszerűbbek. Nem is csoda, hogy a színészek őrületes pénzeket tudtak beszedni értük. Aki viszont a véleményekre kíváncsi, az ide kattintva ér el egy tök jó, ám minden porcikájában szubjektív Szirmai Gergelyes videót.

Visszatérve a két legnépszerűbbhöz: ahogy a nézők is érezték, mindkettő kimerült, a Modern család meg főleg. Nem voltam egyedül azzal a véleménnyel, hogy a széria egyre erőltetettebb lett. A poénok sablonosak voltak az új részeknél, a színvonaluk pedig zuhant. Ez odaáig fajult, hogy akadt olyan epizód, amit nevetés nélkül, olykor csak félmosollyal tudott végignézni az ember.

Az alkotók Christopher Lloyd és Steven Levitan már a 10. évaddal búcsúztak volna, azonban mindenki szeretné, ha kapna ez is egy rendes finálét, mint az Agymenők, és minden karakternek rendesen el tudnák varrni a szálait. Az ABC elnöke, Karey Burke le is nyilatkozta, hogy az utolsó etapban is lesznek mérföldkövek, amiket valószínűleg egyik rajongó sem szeretne kihagyni.

Nehéz ez a döntés, mivel a széria Emmy- és Golden Globe-díjak hadát söpörte be, a népszerűsége pedig volt olyan magasságokban, mint az Agymenőké, de hát ezt sem lehet a végtelenségig húzni. A két legnépszerűbb versenyző tehát kiszáll, úgyhogy tévés guruk, lehet gondolkodni, hogy mivel akarjátok megfogni a népet ezek után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás