promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszúállók: Végjáték – Kell-e pisiszünet?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bármilyen fura, de erről is dönteni kell a film hossza miatt.

Érdekes ez a kérdés, mert az alkotás olyan hosszúnak ígérkezik, hogy nehéz lesz egy tartállyal kibírni. Jómagam felkészülök az ilyen helyzetekre, és nem arra kell gondolni, hogy beviszek magammal egy kacsát. Egyszerűen csak előrelátó vagyok, és egy fél literes kis ásványvízzel ülök be, amit kortyolgatok, ha megszomjazok.

A legtöbb mozinéző azonban rá van állva arra a rutinra, hogy magához vesz egy literes colát, aminek a nagyját már az előzetesek alatt be szokta nyakalni. Ezért is volt az, hogy mondjuk az Avatar, vagy A sötét lovag – Felemelkedésnél is a többség kislisszolt a mellékhelységbe előadás közben. Előbbi játékideje 2 óra 42, míg utóbbié 2 óra 44 perc.

Nos, nagyon úgy néz ki, hogy a Bosszúállók: Végjáték három órás lesz, így rögtön megdönti a leghosszabb Marvel-film rekordot. Az alkotás rendezői, Joe Russo és Anthony Russo ebből nem akarnak engedni, mivel szerintük ez kell a lezáráshoz. A tesztvetítések alatt azonban már előjött az a probléma, hogy sokan mentek ki a WC-re. Hiába a grandiózus végkifejlet, a szükség nagy úr!

Ha lesz szünet, akkor nem árt elkezdeni olyan dolgokkal is játszani, hogy azt hova szúrják be? Esetleg egy ponton, ahol nem feltűnő? Vagy mondjuk mint egy sorozat fináléjánál, hogy valami nagyon durva cliffhanger, vagyis ütős függőben maradó tevékenység történik, ami miatt a nézők már spurizni is akarnak vissza?

Meglátjuk mi lesz, de addig is gondolkozzatok el: ti kibírtok három órát WC nélkül? Ha feláldozzátok a literes colát, szerintem ezzel nem lehet probléma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás