promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új David Guetta-dal
Borítókép:  YUYU1162
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon erős számmal indítja 2019-et a bulik nagy mestere, amihez egy kiváló „új” hang is társult.

Itt van a francia DJ-mágus első 2019-es megjelenése, amire nem igazán kellett sokat várni, és meglepően nagyon ütős lett az egész. A holland producer Brooks és Guetta nem először dolgozik együtt, mivel a Like I Do című electro-house tracket már közösen tették le az asztalra, amiben Martin Garrix volt a segítségükre.

A Better When You're Gone egy sokkal visszafogottabb dal, és igen, dance kategóriában is ki lehet jelenti olyat, hogy mélyebb. Ezt a lágy gitár riff, és persze Emma Lov Block elképesztően selymes hangja teszi tejessé.  

Ő most a Lotte nevű formáció tagjaként van feltüntetve, amit 2005 óta visznek közösen Jackson Foote-val. Emma Lov ezzel a duóval robbant be, de ő is elindult valahonnan, elég ránézni erre a tíz évvel ezelőtti videóra, ahol az énekesnő kisszínpadon az első szárnypróbálgatásait kezdi saját dalával. Már ekkor is jó hangja volt, ez kétségtelen!  A Lotte már most is nagyon népszerű, azonban Guetta-féle kollaboráció még rá fog tenni erre egy lapáttal, ebben biztos vagyok.

A szöveg dance-pop számhoz illően rövid és lényegre törő, de ettől még nagyon átütő az egész, engem legalábbis megvettek vele. El tudnám képzelni, hogy valami alternatív rocker énekli egy szál gitárral és megőrül tőle a közönség. Most azonban jöjjön az elektronika és a Better When You're Gone!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás