promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith anno dobta a Mátrix főszerepét
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fura kimondani, de ezzel mindenki jól járt, Smith pedig végre elmondja, hogy miért is döntött így.

Érdekes belegondolni, igaz? Will Smith, mint Neo, a kiválasztott, a megmentő! Nem is nagyon értem, hogy mi járhatott a Wachowski-testvérek, bocsánat, most már nővérek fejében, amikor erre a döntésre jutottak. Talán Smith fizikumát nézték, vagy hogy remekül tudna kung-fuzni, ugrálni a levegőben, miegymás?

A kultikus sci-fi rendezői a Men in Black utána keresték meg a színészt, és úgy gondolták, a legjobb meggyőzési mód, ha elmesélik az egyik harcjelenetet. Itt jött a felugrás, a kamera körbefordul körülötted 360 fokban, a néző mindent lát, iszonyatosan nyálcsorgató látvány, minden!

Nos, a páros, mint tudjuk, olyan újításokat vitt véghez, ami még a mai napig is iszonyatosan erős, és úgy mesélték el, mint valami kisgyerek az első komolyabb sztoriját. Nehéz, és képtelenség is elképzelni. Ma már tudjuk, hogy mi volt a filmben, de ezt így elsőre magad előtt látni, és bízni benne, valóban embert próbáló feladat. Ráadásul a technika még csak fejben létezett, senki se tudta, hogy ilyen profin fog működni.

Smith ezért is nem hitt az egészben, így inkább dobbantott, és leforgatta a borzalmas Wild Wild Westet. Iszonyat béna, viszont nekem tetszett az a film. Gyerek voltam na, nem kell érte cseszegetni. Mindenkinek vannak rossz filmjei, amiket bír.

Bele lehet gondolni, merre mozgatta volna a Mátrix Smith karrierjét, és egyáltalán ilyen kultikus alkotás lett volna belőle akkor is, ha ő a főszereplő? Mellébeszélés nélkül azt gondolom, hogy nem, és ezt a színész is így látja, mivel a videójában kijelenti, hogy Keanu Reeves tökéletes választás volt, ő maga pedig csak elrontotta volna az egész alkotást.  

A Mátrix első része pedig úgy is a világ egyik legjobb filmje maradt, ha a folytatásaival igazán sikerült mellé lőni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás