promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már meg lehet nézni a most debütáló Alien-sorozatot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét részes mini animációs széria pont jó választás azoknak, akik falra másztak az Alien: Covenant-tól, de imádták az Alien: Isolation játékot. 

Van még élet az Alien-univerzumban, hiába cseszte el Ridley Scott anno az egészet. Persze az első rész után nehéz rá haragudni, de azért nagyon is tudunk. Annyi biztos, hogy a filmes világban a Neill Blomkamp tervei mögé beálló James Cameron akar új életet lehelni a Xenomorphokba.

Aki viszont nem bír annyit várni, az lecsaphat az IGN Alienes animációs sorozatára, ami az Alien: Isolation nevezetű játékon alapszik, és a játék átvezetőihez használt CGI-technológiát hasznosítja.

A Fox a Reverse Engineering Studiosszal és a DVgrouppal fogott össze, hogy a játékban látható átvezető animációkat kicsit felújítsák, új jelenetekkel és magából a játékból vett képsorokkal egészítsék ki.

Ugyebár a sztori középpontjában Ellen Ripley lánya, Amanda áll, aki azért indul el a világűrbe, hogy kiderítse merre is lehet az édesanyja és mi történt vele. Amint a Nostromo hajó fekete dobozát megtalálja egy mély űrben dolgozó roncsvadász csapat, Amanda a Sevastopol állomásra utazik, ezzel pedig olyan történet veszi kezdetét, amely tömve van gyilkos idegenekkel és még talán náluk is halálosabb androidokkal.

Zseniális dolgot indítottak el ezzel, és remek látni, hogy nem akarják feladni franchiset, még akkor is, ha most kicsit mélyponton van. A sorozat mind a hét részét ide kattintva tudjátok megnézni az IGN hivatalos YouTube csatornáján. Mivel rövidek, így eléggé lehet darálni. Aki nem bízna benne, az lentebb találja a kedvcsináló előzetest.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás