promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith alakítja majd a Williams-testvérek apját
Borítókép:  Frazer Harrison/Getty
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igen, a két gigászi teniszező, Serena és Venus Williamsről van szó, de ez a sztori most nem róluk szól.

A középpontban Richard Williams, vagyis a lányok édesapja lesz, aki soha életében nem fogott teniszütőt a kezében, mégis a legnagyobb tenisz-csillagok közé tornázta fel a testvérpárost. Serena és Venus Williams nevét talán még azoknak sem kell bemutatni, akiket egyáltalán nem érdekel ez a sport, mert olyanok ők a női oldalon, mint ha csak kimondanánk Roger Federer nevét a férfin. Legendák lettek.

Zach Baylin forgatókönyvből készült alkotás arra koncentrál, hogy Richard Williams miképp is tudta ezt elérni azzal a különleges 78 oldalas tervvel, és kezdte el velük az edzéseket a kopott comptoni teniszpályán, ami egy profi számára valószínűleg játékra alkalmatlan lenne.

A páros talán már bárhol tudna játszani és nyerni. Serena 23 Grand Slamet, Venus pedig hetet söpört be karrierje során, előbbi pedig 37 évesen meg még mindig van olyan formában, hogy döntögesse a rekordokat.

A King Richard tehát életrajzi dráma lesz, és Will Smith meglátásom szerint ezt egy nagyobb kihívásnak fogja érezni, mint az Aladdint, amit inkább hagyjunk. A Deadline már tényként kezeli az ő szereplését, mivel az Öngyilkos Osztag folytatására már biztosan nem tér vissza.

Az egész nagyon jól hangzik, azonban még se stúdiója, se rendezője nincs a filmnek, de reméljük, hogy hamarosan lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás